Svenska Bil >> bil underhåll >> Tune Ups >> Content

Hur man installerar en elektrisk jordning Kit

I en bil det normala mönstret av elektrisk ström flyter från positivt till negativt genom kroppen av fordonet. Det finns tre områden där motståndet mot detta flöde av elektrisk ström inträffar: kopplingar av kroppen, transmissionen och motorn. När det finns motstånd flödet av el störs, skapar stress på datorn, lampor och tändstift. En marken kit hjälper dig att få den högsta nivån av prestanda ur elsystemet i bilen. Saker du behöver
Ratchet set med socket förlängning
insexnyckel ställa
Skruvmejselsats
Groundwire kit
Visa fler instruktioner
1

Ställ in grundstötning kit kablar ut och kolla deras mätare, se om ändarna är guldpläterad och ringformad. Jordning kit ledningar är normalt fyra mätare. Varje tråd fäster med en skruv som redan är en del av bilens kaross montering.
2

Lägg tre jordkablar till den negativa batteripolen genom att skruva loss terminalen klämman med en skruvmejsel.
Sida 3

Springa en jordkabel till säkringsdosa nära strålkastarna. Ta bort skruven och fäst tråden marken från batteriet till säkringslådan.
4

Ta annan jordkabeln från batteriet, och koppla den till transmissionen. Använd en rachet att ta bort hex skruven och fäst jordledningen till transmissionen.
5

Ordna tredje jordkabel så det fäster på höger sida av motorblocket. Ta bort skruvar och bultar, och lyft upp motorhuven rakt upp.
6

Skruva en ny jordkabel på den högra sidan av motorblocket, och kör sedan tråden till vänster sida av motorn och fäst den på motorblocket. För att köra denna fjärde jordledning från höger till vänster, kör den under motorhuven.
7

Fäst sista jordkabeln till motorblocket på vänster sida, och köra upp till undersidan av servostyrningen fästet. Anslut den sista jordledningen till ett guld eller mässing färgade skruv på undersidan av servostyrning kolumnen. Installation av marken paketet är komplett. Sätt tillbaka motorkåpan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tune-ups/102167.html

Previous:
Next:

Tune Ups

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.