Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur Inspektera Däck Defekter i en Nissan Sentra

The National Highway Transportation Safety Administration rekommenderar att kontrollera däcken på din Nissan Sentra månad, speciellt när du är redo att ta en lång resa. De 2007 Sentra modeller och ovan är utrustade med ett däcktryck (TPMS), vilket kommer att slå på en varningslampa om lufttrycket i däcken tappar 15 procent eller mer under den rekommenderade 35psi. Saker du behöver
Penny
Visa fler instruktioner
1

Undersök ena sidan av Nissan Sentra s däck. Sedan, flytta bilen och vrid däcken i motsatt riktning. Inspektera de andra sidorna av däcken under denna rutin check för defekter.
2

Leta efter material såsom bitar av stål that're synliga genom löpyta eller sida. Håll utkik efter slitbanan separation, vilket händer när stålet i gördeldäck petar igenom gummit. Addera 3

Stick ett öre i slitbanan för att kontrollera att det är rätt djup. Om du kan se Lincolns huvud när man sticker öre mellan trappstegen, då du har en defekt och ska returnera däcket.
4

Kontrollera ventilspindlarna på dina däck för sprickor. Titta runt kanten av ventilskaftet för att kontrollera att det är i intakt och du kan inte höra någon luft som kommer ut. Miljontals ventilskaft som kom ut ur Kina gjorts av Shanghai Baolong Industries under 2006 och 2007 är för närvarande utreds för felaktiga sprickor. Det enda sättet att kontrollera om din ventilskaftet kommer från detta företag är att ta av däcket från hjulet och titta in på baksidan av skaftet, eftersom distributören av ventilskaften har inget sätt att berätta vilka däck de gick in.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/100908.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.