Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur Jämför Däck

Om du äger en bil, bör du veta om vikten av bra däck. Inte nog med att de lägger till känslan och prestandan av fordonet, men de är nödvändiga för säkerheten. Precis som alla andra produkter, måste köpare göra sin forskning för att förstå hur man kan jämföra märken och storlekar. Även om det är i allmänhet en avvägning mellan pris och kvalitet, det finns några fynd köper. Utmaningen är att veta om vad man ska leta. Instruktioner
1

Jämför mönsterdjupsmarkeringar betyg. Detta ger en uppskattning för hur länge däcket kommer att pågå. Du hittar rating på insidan av däcket. Leta efter en rating på minst 400.
2

Jämför hur väl däcken stannar, även känd som dragkraft poäng. Mängder av AA eller A är bäst för säkerheten.
3

Jämför speciella funktioner såsom ply material, temperaturkontroll eller andra egenskaper som gör att däcket håller längre och säkrare.

4

Jämför hastigheter. De flesta passagerare däck har en hastighet rating av S (112 mph) eller H (130 mph). Högpresterande bilar kan ha en rating av Z (149 mph).
5

Forskning konsument recensioner på nätet. När du har minskat ner dina val, jämföra varumärken mot konsumenter online-rapporter. Detta kommer också att hjälpa till att identifiera återkallade däck. Kontoret av defekter undersökning har en särskilda hemsidan för däcket minns.
6

Använd ett online-verktyg Produktjämförelse såsom Nextag.com att jämföra priser, märken och leverans.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101098.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.