Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Lägga Stripes till Däck

Randiga däck skapar en visuell effekt som vanliga svarta däck enkla inte kan generera. En uppsättning randiga däck kommer att lägga ett ökat visuella intryck till din dagliga bil eller sätta pricken på ditt mästerverk. Men köpte butiken randiga däck är oftast betydligt dyrare än en genomsnittlig svart däck. För ett mer prisvärt alternativ, kan du lägga till dina egna ränder på dina däck i valfri färg eller design som du vill för en bråkdel av kostnaden. Saker du behöver
Gummerade däck färgprimer
Rubberized däck måla
Pensel
Vatten
Soap
Sponge
Visa fler instruktioner
1

Tvätta dina däck med en svamp, varmt vatten och tvål för att avlägsna eventuell smuts som skulle störa däck paint. Låt däcken lufttorka.
2

Måla önskad randmönster på dina däck med den gummerade däck primer. Färgen bör läggas på i ett jämnt lager som täcker den befintliga svarta färgen på däcken. Låt färgen torka i sex timmar.
3

försiktigt måla färgade gummerade däck måla över den målade grundfärg rand. Färgen bör endast omfatta den tidigare målad rand av primer på däcket. Låt färgen torka i tre timmar.
4

Måla ett andra skikt av färgat gummerad färg för att jämna ut eventuella ojämnheter. Detta är det sista lagret av färg, se till att det är en slät jämn beläggning. Låt däcken torka under hela 24 timmar före körning. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101458.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.