Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur att renovera Wheels

Hjul brukar göra en stor inverkan på det övergripande utseendet på bilen. Med konstant användning, kommer en tid när hjulen 'glans avtar och de få loss och repas. Om detta händer, behöver du inte köpa reservhjul. Renovera hjulen själv att få dem att se nya igen. Saker du behöver
engångsduk sälja Grease remover
Metal-fil 80-slippapper
150-slippapper
320-grit sandpapper
ren trasa
Paint pensel
Wheel måla
Visa fler instruktioner
1

Rengör hjulet med fett remover. Sätt fettborttagningsmedel i engångshandduk så det ska bli lättare att sprida på hjulet. Gnid det hela hjulet ytan. Fokusera på de skrymslen och vrår i hjulen eftersom en hel del fett tenderar att ansamlas där.
2

Använd metall-filen för att ta bort repor. Se till att du använder den grova delen av metallen filen, men inte gnugga för hårt eftersom metallen kan bli ojämn.
3

Gnid hjulet med 80-slippapper. Detta kommer att ta bort smuts och eventuella repor från metall-filen. När sandpapper förlorar sin råhet, ersätta det med ett annat.
4

Gnid hjulen med 150-slippapper. Denna sandpapper gör hjulet slät och blank.
5

Använd 320-grit sandpapper för slutlig polering. Detta kommer att göra ytan slät som en förberedelse för hjulet måla.
6

Borsta hjulet måla på hjulet med hjälp av pensel. Sprid färgen i jämna slag. Applicera ett tunt lager så det kommer att torka lätt. När det torkar, applicera ytterligare skikt. Låt färgen torka över natten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101501.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.