Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Definiera Icke-Highway Däck

Non-highway däck är valet för off-road. De är konstruerade för terräng skillnader och arbetets krav, och är robust. De används i en mängd olika fordon och maskiner. Identification

Icke-huvudväg däck kan vara vilken typ av pneumatiskt däck sex eller flera inches i bredd. Dessa däck har en fälg med en diameter på 14 inches eller mindre.
Fördelar

Dessa däck är gjorda för off-road, och används på många arbetar och utomhus fordon. De hanterar en mängd olika terräng, och är utformade för olika laster och jobb. De ger även dämpning i tuffa förhållanden.
Design

Icke-highway däck är gjorda av gummiblandningar blandas med en "nylontråd konstruktion." Detta hjälper däcket vara resistenta mot nedskärningar och effekter. De är slitstarka och mångsidiga. Den däckmönstret ger bättre dragkraft och förarkontroll i terräng.
Typer

Icke-highway däck används i en mängd olika maskiner, inklusive flygplan, gaffeltruckar och jordbruksfordon. Dessa är större och har en djupare mönsterdjup för stöd, grepp och kontroll. Anläggningsmaskiner har ett bredare däck med specialiserad slitbanan för att hantera varierande markförhållanden.
Överväganden

Vid användning av ett fordon utrustat med dessa däck, bör du vara kunnig om din lokala stat och landsting lagar. Dessa däck kräver underhåll för att hålla dem i gott skick.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101316.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.