Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur regummera däck

Använda regummerade att ersätta slitna däck är ett ekonomiskt vänligt sätt att hjälpa miljön. Om däcken är i gott skick med undantag för slitna slitbanan, regummering det är ett säkert och effektivt sätt att reparera den och få mer användning av de ursprungliga resurserna. Regummering kan inte åstadkomma i ett hem garage, men, det kräver särskild kompetens och dyr utrustning. Det regummerade process som är bäst av stora fordonsflottor företag såsom lastbilstransporter, buss eller taxi, och även flygbolag. Saker du behöver
Däck-bildutrustning
Buffer
Sander och kursen sandpapper
gummi lim
ny slitbana strippa
försegling maskin
Visa fler instruktioner

1

Inspektera däck med däck-bildutrustning för andra problemområden som en regummering inte kommer att fixa, såsom trasiga bälten, sidovägg skador, eller mjuka fläckar. Aldrig regummera ett däck med allvarliga brister utanför den slitna slitbanan. Utrustning för inspektion av de inre delarna av däcket är högteknologiska maskiner som gör mekaniker att titta in i däcket utan att förstöra det.
2

reparera mindre skador såsom spik eller hål. Observera federala säkerhetsstandarder för däck reparation inspektion vad storlekar, former och platser för punkteringar kan fastställas på ett däck.
3

Buff bort eventuell kvarvarande gamla slitbanan så att ytan på däcket är slät. Använd kurs sandpapper för att grov upp ytan av däcket för att skapa ett överdrag som kommer att acceptera ett lim.
4

Coat däckets slitbana område med gummi lim.
5

Rulla ny slitbana remsa på toppen av det beredda däckytan. Håll rullen centrerad och även med båda sidor av däcket.
6

Placera däcket på ett tätande maskin som ånga-värmer gummit tills den smälter ihop utan att skada formen av gummit.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101614.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.