Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man lägger Studs i Cooper Tires

Att sätta vinter dubbar i Cooper däck är inte en svår uppgift med rätt utrustning, men det är ganska långtråkigt. Fördelen med dubbade vinterdäck långt större än själva uppgiften. Det viktigaste för att få första är rätt storlek stud att passa in i däcket. De flesta nya Cooper däck som har stud hål i dem, kommer att främja stud storleken på däckmärkning de släpper på slitbanan. Ett annat ställe att leta skulle vara stämplade skrivande på däcksidan om etiketten inte längre på däcket. Studding begagnade däck är aldrig rekommenderas. Saker du behöver
Däck standStud pistol (pneumatisk) Air kompressor med luft hoseWD-40Tire dubbar på ordentlig sizeLong hanteras vallar
Visa fler instruktioner
Hur man lägger Studs i Cooper Tires

1

Slå på kompressorn så att den kommer att bygga upp lufttryck.
2

Placera däcket på ett däck stativ. Du kan gå förbi ett däck stativ om du inte har en, men det skulle vara lättare att stud Cooper däcket om det monteras och uppblåst. Däcket stativet erbjuder ett underlag bakom slitbanan väggen för stiftpistolen att spänna mot.
3

Spray de förborrade hålen i Cooper däck med en liten mängd av WD-40. Detta kommer att smörja hålen och göra det lättare för dubben att tränga in i däckets gummi.
4

Ta ut korgen upp på stiftpistolen genom att böja låstråden något och vilar den på frigöringsspärren och lyfta bort det. Täck spindelhål av korgen och fylla den full av rätt storlek dubbar för dina Cooper däck. Ta pistolen till korgen så att du inte spiller reglarna. Släpp låstråden på korgen för att hålla den på plats.
5

Fäst luftslangen till stiftpistolen. Vrid korgen (båda hållen) att ladda reglarna in i kammaren av stiftpistolen.
6

in spetsen på stiftpistolen i det förborrade hålet av Cooper däcket. Tryck på avtryckaren. Att få en känsla för hur man stud däcken kan ta lite övning. Du vill hårdmetallskäret av dubben strax över däckets slitbana. Du vill inte det vinklade, och du inte vill att det bara delvis i det förborrade hålet. Du vill inte att det sjunkit in i förborrade hål. Eventuella missar bör åtgärdas omedelbart. Dra ut tappen med ett par vallar och försök igen.
7

Arbeta dig på ena sidan av däcket vid en tid för att förhindra saknade stud hål. Vänd på däcket över på däcket stativet om det gör det lättare för dig när du är klar med en sida. Töm stiftpistolen när du är klar, inklusive kammaren. Du vet aldrig vem som kommer att använda vapnet efter dig och olika stora dubbar går in i olika stora däck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/100960.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.