Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Information om Motorcykel innerslangar

Trots populariteten för slanglösa däck och hjul på motorcyklar , det finns fortfarande ett stort antal som fortfarande använder innerslangar inuti däcken . Dessa runda , uppblåsbara tuber bedriva en månghundraårig förhållningssätt till hjulkonstruktion som först började med uppfinningen av den personliga bil . Hållbarhet

skillnad från sina tidiga förfäder på veteranmotorcyklar , kan dagens motorcykeldäck ta ganska mycket stryk . Som ett resultat , förekommer blowouts av misslyckade eller punkterade innerslangar inte i närheten så ofta som tidigare . Som sagt , en misslyckad rör fortfarande kan äventyra styra snabbt till den grad att orsaka en motorcykelolycka .
Byte

Byta innerslang är enkel nog . När däcket tas bort från hjulringen , är den gamla slangen dras ut och kastas bort. Ett nytt rör går inuti däcket , är delvis uppblåst för montering och sätts tillbaka på fälgen , varefter fullständig inflation uppstår .
Dimensionering

Dimensionering på ett inre rör avspeglas i inches, och det faktiska formatet är tryckt på röret. Till exempel kommer en 4 - tums hela rör som är 20 inches i diameter har en mätning av 3.5-4.0/18 . Detta format tillåter korrekt dimensionering av rör för olika hjuldimensioner .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/102000.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.