Hur man byter den främre Signal Lights på en 2003 Corvette

De blinkers på din 2008 Chevrolet Corvette är en viktig säkerhetsfunktion. Utan fungerande blinkers, andra förare har inget sätt att veta om du vänder eller byter körfält. För att skydda säkerheten för din familj, ersätta en utbränd glödlampa direkt. Du kan enkelt byta ut glödlampor i din Corvette hemma. 2008 års Corvette använder en 5702KA glödlampa blinkers, finns på bildelar butiker och återförsäljare Chevrolet. Saker du behöver
spårskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Vrid ratten för att få tillgång till hjulhuset. Använd en platt skruvmejsel för att bända bort de fästen som håller luckan bakom ljuset montering. Ta bort sidoplåten och ställ den åt sidan.
2

Ta tag i lampan blinkers och vrid den moturs för att ta bort den från ljuset montering. Ta bort lampan från sockeln genom att vrida glödlampan moturs. Dra glödlampan rakt ut ur aggregatet.
3

Sätt i den nya glödlampan rakt in i lampan montering och vrid den medurs. Sätt in lamphållaren i ljuset montering och vrid den medurs för att låsa den på plats.
4

tillbaka luckan på baksidan av ljuset montering. Tryck fästena på plats för att fästa höljet.
5

Upprepa processen på andra sidan, om det behövs. Testa driften av blinkers för att kontrollera att de nya lamporna fungerar korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123887.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.