Hur man använder en domkraft

Om du behöver byta ett däck eller kolla underredet på din bil, använda en domkraft för att lyfta ena änden av bilen från marken. Golv domkrafter använder hydraulik för att lyfta bilen och är lättare att hantera än bil ramper eller regelbundna spärr-uttagen. När det används enligt tillverkarens specifikationer, golv uttag är säkra och enkla att manövrera och använda. Saker du behöver
Cinder block eller 4-by-4 tums trä block
plywoodskiva 1/4-tums eller tjockare
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera tillverkarens klistermärke ovanpå ordet jack. Detta visar hur mycket vikt din specifika domkraft kan lyfta. Kontrollera att du använder en domkraft som är klassade för att lyfta den typ av fordon du har.
2

Hitta en nivå yta att arbeta. En domkraft fungerar bäst och säkrast när du använder den på plant underlag.
3

Parkera bilen på den plats där du använder ordet jack. Blockera hjulen som du inte kan lyfta från marken när fordonet är kapade upp med aska block eller 4-by-4 tums trä block.
4

Skjut golvet jack under din bil. Placera den så att domkraften tar kontakt med en stabil del av bilens underrede. Följ tillverkarens specifikationer angående placering av domkraft. Bilens handbok kan förklara den bästa hissen poäng för din specifika modell.
5

pumpa handtaget av domkraft för att höja fordonet till slutet lyfts är från marken. Om att arbeta under bilen för uppgifter som att byta olja, står place jack under fordonet och lägre tills fordonet står på läktaren.
6

Sänk fordonet genom att långsamt vrida handtaget moturs.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123941.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.