Hur man undviker en bil Fire

Även fordon bränder är vanligtvis förknippas med kollisioner, många ske utan krasande av metall. Lyckligtvis kan dessa bränder nästan alltid undvikas med några enkla försiktighetsåtgärder. Till skillnad kollision skador som kan repareras, bränder allvarliga fordon ofta resulterar i en "total förlust." De kan vara tillräckligt varma för att minska styrkan i metall, och brand-spände karossdelar är nästan omöjligt att reparera tillfredsställande. Byta brände ledningar kan också bli mycket dyrt. Här är stegen för att förhindra en bil eld. Saker du behöver
Brandsläckare
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera bränsleledningar för sprickor, sprickor, mjukhet och försämring. Byt ut gamla bränsleslangar linje med nya. Bränsleläckage slangar i äldre fordon använda material som är mindre toleranta mot dagens bensin som ofta innehåller etanol.
2

Håll motorrummet rent. En snuskig, olje-indränkt motorn är en energikälla söker en brand. Ett rent motorrummet gör det också lättare att hitta bränsle och andra läcker vätska.
3

Rengör skräp från golv och under sätena. Detta är särskilt viktigt för rökare, en tänd cigarett faller på papperskorgen kan starta en brand
4

Köp en brandsläckare och bära den där du kan få till det snabbt.. Vissa väljer att montera en mellan eller under framsätena eller på panelen under instrumentbrädan bredvid en dörr. Nyckelordet är "mount". Du kanske inte kan en hitta en lös brandsläckare rulla runt på golvet tillräckligt snabbt, plus en lös objekt så tung som en brandsläckare kan bli en projektil i bilen i panik stopp.
5

Om du är en gör-det-självare, vara medveten om att felaktig installation av eftermarknaden elektronik såsom stereoapparater kan leda till bränder. Isolera anslutningar för att förhindra gnistor från att starta en brand. Använd rätt strömstyrka säkringar för strömkällor. En kortslutning i kablar kan överhettas kablarna till den punkt där plastisoleringen smälter och omgivande material fattar eld.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123967.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.