Hur man byter en strålkastare på en 1994 Camero

köra din 1994 Chevrolet Camaro med en misslyckad strålkastare kan innebära en risk för en olycka. Din synlighet minskar när en strålkastarlampa inte fungerar och bilen är svårare för andra förare att se. I många stater, är du juridiskt skyldiga att upprätthålla fungerande strålkastare. 1994 Camaro använder en 4351 halvljus glödlampa och en 4352 helljus lampa. Köpa reservlampor på en Biltema eller Chevrolet återförsäljare. Saker du behöver
Torx bit skruvmejsel
Visa fler instruktioner
Ändra Headlight
1

Ta bort skruvarna på siktar ringen av Camaro s strålkastare. 1994 Camaro siktar ringen säkrar med Torx-skruvar, så använd en Torx bit för att ta bort dem.
2

Dra siktar ring från pannlampan. Ställ siktar ringen undan med det syftar indikatorn uppåt.
3

Dra strålkastaren rakt ut ur aggregatet. Dra anslutningen kabelstammen på baksidan av ljuset. Lyft låsflikama på kontakten och dra dem fria från strålkastaren.
4

Tryck kontakten ledningsnät rakt in i nya strålkastare anslutningen. Tryck nedåt på flikarna för att säkra serieinstallation.
5

in den nya strålkastare i aggregatet på bilen. Byt siktar ringen genom att rikta in flikarna på insidan kanten med skårorna på pannlampan. Håll siktar ringen på plats medan du drar åt Torx-skruvar med Torx bit.
6

Upprepa proceduren på motsatt ljus om det behövs.
Justera Headlight Syfte

7

Parkera bilen på ett plant underlag. Kontrollera syftar bubblor på siktar ringen. Båda strålkastarna bubblor bör vara på "0"-indikatorn. Om någon av dem är inte på "0" strålkastaren målet bör justeras. Kontrollera att det inte finns några passagerare sittande i bilen
8

. Du kommer att få bästa resultat om din Camaro bränsletank är halvfullt och dina däck är ordentligt pumpade.
9

Vrid horisontella siktar skruv i det övre högra hörnet av strålkastare montering tills mätaren når "0" riktpunkten. Upprepa denna process för varje strålkastare. Använd en Torx bit för att justera skruven.
10

Vrid horisontella siktar skruven ligger i centrum av den övre delen av strålkastare montering tills mätaren når "0" riktpunkten. Använd en Torx bit för att justera skruven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123872.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.