Hur ansöker ett fönster Tinting Kit

Med fönster toning, skydda din bil mot UV-strålar och värme; motverka stöld och behålla din integritet när du kör. Lägga elegans till din bil samt med tonade rutor och hålla andra förare gissa. Applicera ett kit fönster toning och spara dig mycket tid, besvär och pengar. Få färdigskurna nyansering i ett kit med verktyg och tillämpa fönster toning på en eftermiddag. Saker du behöver
chiseler
Hård kort
Packning jammer
baby schampo
Sprayflaska
Destillerat vatten
Visa fler instruktioner
1

Köp ett kit fönster toning. Vet att vissa kommer med verktyg och vissa inte. Beställ online eller sluta med dina lokala Biltema för att köpa ett kit. Få de verktyg du behöver samt om de inte kommer i satsen för att tillämpa ett fönster toning kit.
2

Rengör fönstret du planerar att nyans. Förstå att såpvatten används för att applicera ett fönster toning kit. Börja med att blanda din städning lösning, som består av en ¼ tesked baby schampo per 1 liter destillerat vatten. Skaka blandningen väl och spraya ditt fönster generöst. Torka fönstret med hushållspapper eller en luddfri trasa. Skrapa och ta bort smuts på fönstret med en chiseler.
3

Ta fönstrets vädret packning att tillämpa ett fönster toning kit. Spraya lösningen frikostigt på insidan av fönstret. Spraya också den klibbiga sidan av fönstret färgton filmen när du tar bort den från fodret. Se till att du rullar ner fönstret en aning för att applicera filmen. Börja hugg filmen nedanför den nedre packningen, med jammer att hjälpa dig. Rikta in filmen med toppen av något rullade ner fönstret, ständigt anpassa sig till helt rada upp det med fönstret.
4

Använd en våt yta för mindre friktion för att ställa in fönster toning. Förankra filmen med hjälp av hårda kortet för att trycka ner den i mitten när du börjar att avlägsna vattnet. Tryck ut från centrum och gummiskrapa utåt, bort varje bubbla.
5

Byt vädret packningen och bota fönster toning i tre dagar. Håll fönster upp under den tiden. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123960.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.