Hur man fixar en strålkastare på en 2003 Honda Odyssey

Ersätt en sviktande strålkastare i din 2003 Honda Odyssey så snart du märker att det inte fungerar. Dina strålkastare är viktiga för synlighet, och låta andra förare att se dig på vägen. I de flesta stater, är du juridiskt skyldiga att hålla dina strålkastare i drift hela tiden. Undvik en biljett genom att ersätta en trasig glödlampa snabbt. Den 2003 Odyssey använder en 9003 strålkastarlampan finns på bildelar butiker och Honda återförsäljare. Instruktioner
1

Lyft huven på din 2003 Honda Odyssey. Vila huven på stång för att hålla den ur vägen medan du arbetar.
2

Ta bort locket luftintaget för att komma åt glödlampan på förarsidan. Dra upp på mitten av de två stiften som håller fast locket och ta bort dem. Ta bort locket luftintaget och ställ den åt sidan. Om du bara ändrar lampan på passagerarsidan, hoppa över detta steg.
3

Dra anslutningen kabelstammen rakt bakåt från glödlampan. Dra fliken på gummit väder tätningen och ta bort den från baksidan av lampan montering.
4

Dra kvarhållande kabeln från lamphållaren. Dra glödlampan rakt ut av strålkastare församling.
5

Sätt i den nya glödlampan i strålkastaren och byt den kvarhållande tråd för att säkra den. Montera gummitätningen på baksidan av lampan. Se till att "TOP"-märkningen står inför toppen av aggregatet.
6

Tryck den elektriska anslutningen tillbaka på lampan montering. Kontrollera att kontakten är säker. Upprepa proceduren på motsatt glödlampan om så behövs.
7

tillbaka locket luftintag vid behov. Tillbaka locket luftintaget och säkra det med de två stiften. Lås stiften på plats genom att trycka mitt tills den låses på plats.
8

Stäng huven på din Odyssey och testa hur de nya lamporna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123908.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.