Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man tar bort fläckar från Car Matta

En bils matta är offer för många livsmedel, smuts och fläckar fett. Rengör mattan varje gång i en stund för att upprätthålla en frisk och ren yta, även om det är bara golvet. Ju snabbare fläckar behandlas, desto lättare är det att ta bort. Även många mattan städare finns i fordonsindustrin butiker, kan vanliga husgeråd bort fläckar lika bra utan att lämna en oljig återstod som mattan städare brukar göra, som bara kommer att locka mer smuts i framtiden. Saker du behöver
Pappershanddukar
Fönsterputs
thinner
bomullstyg Flighter Salt
Vakuum
Hårspray
Skurborste
Club soda
Varmvatten
Diskmedel
vit vinäger
Handdukar
Visa fler instruktioner
1

Blot några färska kaffefläckar med en pappershandduk tills vätskan absorberas . Spray fönsterputs på det drabbade området tills dränkts. Låt lösningen absorberar in i mattan i fem minuter. Blot överflödig vätska med hushållspapper.
2

gnugga på thinner till några feta fläckar med en bomullsduk. Testa på en diskret del av mattan innan för att se till att det inte påverkar mattan färgen. Täck fläcken med salt tills överskottsvätska absorberas. Vakuum för att avlägsna salt.
3

Applicera hårspray på några bläckfläckar tills helt absorberas i mattan. Låt hårspray sitta i 5 till 10 minuter innan du borstar med en skurborste.
4

Blötlägg några kräkas fläckar med club soda och torka.
5

Blanda en liter varmt vatten, tre sprutar av diskmedel och en kopp vit vinäger. Tillämpa denna blandning för att rengöra mattan och arbeta i mattan med en skurborste. Låt rengöring blandningen sitta i 30 minuter innan avtorkning med torra handdukar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123438.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.