Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

NSX Demi Fårskinn Instruktioner

Acura NSX ägare har möjlighet att täcka deras bil klädsel med klädslar, som finns i en mängd olika material, inklusive fårskinn. Fårskinn bil täcker förse ägaren med värme och mjukhet av ull och hållbarheten av läder. Felaktig rengöring skadar din fårskinn täcker bortom reparation. Men med rätt skötsel och rengöring, kommer fårskinn omslag pågå i åratal. Saker du behöver
Vakuum med stoppning fastsättning
Bucket
flytande diskmedel
Spoon
Dukar
Handdukar
Stålborste
Fårskinn schampo
Fårskinn balsam

Visa fler instruktioner
icke-tvättbara överdrag
1

Avlägsna klädslar och skaka dem utanför för att ta bort någon yta damm eller smuts. Alternativt kan du använda klädseln kvarstad på din vakuum för att torka bort damm och smuts utan att avlägsna fårskinn täcker från sätena.
2

Fyll en hink med 1-liter varmt vatten och tillsätt ¼ kopp flytande maträtt. Blanda tillsammans med en sked. Fukta en trasa i blandningen.
3

Vrid ur så mycket av vätskan som möjligt så att tyget är fuktigt, men inte drypande våt. Blot fläckar med trasan tills de inte längre är synliga.
4

Fukta en ren trasa med kallt vatten. Skölj blandningen av fårskinn genom blotting med fuktig trasa. Pat täcker torr med en handduk.
5

Borsta ullen regelbundet med en stålborste. Detta kommer att hindra fibrerna från att bli trassligt eller tovigt.
Tvättbara överdrag
6

Borsta ull högen med en stålborste. Använd klädsel kvarstad på din vakuum för att torka bort damm och smuts från fårskinn.
7

Ställ tvättmaskinen på den milda cykeln med ett ljummet temperatur inställning. Som bricka badkar varelser att fylla med vatten, tillsätt lämplig mängd fårskinn schampo.
8

Placera fårskinn täcker inuti tvättmaskinen och stäng dörren. Lägg ullkur till sköljningen och låt brickan för att avsluta cykeln.
9

Ta fårskinn direkt från brickan och linjen torka i direkt solljus och värme. Låt locken torka helt innan du sätter tillbaka dem på bilbarnstolar. Borsta ull högen återigen med en stålborste för att fluffa upp fibrerna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123616.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.