Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur Anpassa Car Seat Covers

Lägg personlighet till din bil med anpassade täcker bilbarnstol. Köpa grundläggande täcker bilbarnstol i färgerna av ditt val är enkelt och billigt. Bestäm utseendet på din bil och välja en metod för att anpassa klädsel som passar din personliga stil. Gör din bil stå ut med omslag bilbarnstol som inte kan hittas någon annanstans. Saker du behöver
bilklädslar
Fabric
Symaskin
Dye
Gummiband
Visa fler instruktioner
Embroidery
1 < p> Lägg ditt namn, initialer eller smeknamn till din bilbarnstol täcker en anpassad broderi varuhus. Denna tjänst erbjuds på många utskrifter och anpassade t-shirt företag. De använder ofta digitala maskiner så att du kan välja från ett utbud av typsnitt.
2

Köp bilbarnstol täcker innan du tar dem till broderier butiken. Välja neutralt färgade klädslar såsom svart, kommer vit, grå eller brun kan du enkelt lägga personlighet till dem med ljust färgad tråd. Till exempel, turkos, rött, lila eller orange allt går perfekt med svart.
3

Skapa en detaljerad beskrivning ark med din beställning, inklusive de ord du vill broderat, teckensnitt och trådfärg, liksom där du vill ha den broderade designen placeras på din bil säte täcker. Det kommer att ta mellan två till sex veckor för leverans. Addera applikation
4

Anpassa din klädsel med ditt favoritlag logotyp, barns seriefigur eller bilder av blommor . Börja med att gå till din lokala tygaffär för att hitta tyg med bilder som du gillar.
5

Välj bilder som är stora och lätta att klippa ut. Även på tygaffär, köpa matchande tråd och stryka på för. Klipp bilderna ur tyget tillsammans med gränssnitt.
6

Leta där du vill att bilden ska gå på din bilbarnstol och stryka det på att använda tyg och mellanlägg du skär ut i steg 2. Se till att du använder rätt värme inställningen på järn. Du kanske vill använda en bit tyg mellan strykjärnet och sittunderlag för att förhindra smältning av syntetiskt material.
7

Avsluta din applikation genom att sy kanterna på din bild på klädseln.

Tie Dye
8

Använd tie dye för en billig, nyckfull och enkelt att skapa sittunderlag. Köp vita klädslar, tillsammans med stora gummiband och färg på fyra till sex av dina favoritfärger.
9

Använd gummiband avsnitt av stora och små delar av din klädsel när de mönster kommer skapas.
10

Placera varje färg färgämne i en stor hink, enligt instruktionerna på förpackningen. Börja doppa varje avsnitt av din klädsel i ditt val av färg tills klädslar är mättade.
11

Upprepa för mörkare färger. När dina klädslar är helt färgade, skölj med vatten, ta bort gummiband och låt torka. Maskintvätt före användning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123484.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.