Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man kan eliminera Bil lukter

tiden bilar kan utveckla många olika lukter. Med antalet människor att få in och ut ur en bil, är det nästan säkert att dålig lukt kommer att utvecklas. Eliminera bil lukter och hålla dem borta är en uppgift de flesta människor har att hantera på daglig basis. Det finns några metoder för att ta bort bilen lukt och hålla dem för gott. Saker du behöver
Luftfräschare
Air filter
Visa fler instruktioner
1

kontrollera systemet luftkonditionering i bilen för att se om den är inställd på intag från utsidan. Spray luftfräschare direkt in ventilerna på instrumentbrädan vid vindrutan på bilen
2

Kör bilen några miles,. Detta gör att luften tid att cirkulera. Vrid inställningen luftkonditioneringen att recirkulera att spola luftfräschare genom systemet.
3

Roll ner alla fönstren i bilen så långt det går och spraya bilen med en luftfräschare. Låt bilen tid att vädra ut med rutorna nere.
4

Byt luftfilter för att avlägsna smuts, stillastående vatten uppbyggd och damm. Slå inställningen på luftkonditioneringen ner vid körning. Att ha det på medium bidrar till att undvika illaluktande fukt i systemet. Sänk kraften i ventilen innan du stänger av bilen. Häng luftrenare från spegeln i mitten av vindrutan för att hjälpa till att förhindra lukt från att komma tillbaka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123606.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.