Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man reparerar en reva i en läder Tonneau Lastbil Cover

En tår i ett läder Tonneau lastbil omslaget kan repareras med en läder Tear-Aid reparationssats. Den reparationskit kommer patcha tår med en stretch material, och gör att du kan använda locket som om den var helt ny. Plåstret är lufttät, vattentät och inte ålder eller försämras med åren. Genom att reparera din egen Tonneau lastbil täcka, kan du spara pengar och fräscha upp din reparation färdigheter. Saker du behöver
Tear-Aid typ B
reparationssats Tvättsprit
Vatten
Saxar
Värmekanon
Visa fler instruktioner
1 < p> Tvätta området runt tår noggrant med en halv gnugga alkohol, halv varm vattenblandning. Låt området torka helt innan patcha tår.
2

Skär en patch som sträcker sig en tum runt varje sida av tår. Runt alla hörn i plåstret. Addera 3

Dra tillbaka en halv tum av papperet liner på plåstret och tryck patch ner på ena kanten av brottet. Se till att kanten är en tum utanför tår. Kör fingret längs halv tum av plåstret att fästa den på locket.
4

Dra av resten av papperet liner och tryck långsamt lapp över resten av tår. Se till att sätta press på lappen som du lägger det på omslaget att se till att det inte finns några luftbubblor. Gnid hela plåstret att fästa den på locket.
5

Sätt en lapp på baksidan av tår, om du har tillgång till det, genom att upprepa steg 1 till 4.

6

Applicera en värmepistol i 350 grader till plåstret under 10 till 20 minuter, eller låta plåstret att ställa i 24 timmar innan den används. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123535.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.