Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur du skyddar en Bilinteriör

Bilinredningar är föremål för en hel del slitage-och-tår över tid, mellan den friktion som orsakas av människor som sitter i sätena och den värme som byggs upp i bilen en varm dag. Mat och smuts kan också ackumuleras över tiden för att färga eller på annat sätt påverka ett fordons inre. Om bilen har skinn eller tyg inredning, måste det vara ordentligt omhändertagna för att skydda den från skador. De andra strukturer i interiören, t.ex. på bilens instrumentbräda och kontrollpaneler, kräver underhåll samt. Saker du behöver
Vakuum
Bil tvål
Skurborste
plast tarp
Klädsel Cleaner Review Vatten
vit vinäger
Sprayflaska
mjuk trasa

Visa fler instruktioner
1

Dammsug interiören regelbundet. Avlägsna eventuella matrester smulor eller annat skräp från sätena och golv. Löv och vägsalt också ofta spåras i en bil, och dammsugning kan ta bort dem innan de lämnar en permanent fläck. Salt som torkas i golvbrädorna kan tas bort med en liten mängd bil tvål och en skurborste. Håll husdjur från att röra sig fritt inne i fordonet
2

. Katter och hundar inte bara kasta på insidan, men deras klor kan repa sätena. Om djuret blir åksjuk, det finns en ytterligare risk för kräkas fläckar. Vid transport av ett djur, fastställa en plast presenning över inredningen eller sätta husdjur i en bur.
3

Rengör klädseln månad för att ta bort fläckar. Smuts och färg kommer att sprida sig från jeans och andra kläder material på sätet desto fler människor sitter i dem, och mat kommer ofta faller i området mellan sittdynor och färga materialet. Detta gäller särskilt av förarsätet, eftersom det är den mest använda. Tygklädsel och läder kräver olika rengöringsmedel, men båda typerna finns i auto delar av de flesta butiker.
4

Park i skuggan i varmt väder. Värme kan byggas upp inne i bilen och orsaka stoppning och plast delarna spricker. Parkera i solen eller i ett garage när så är möjligt för att undvika extrema temperaturer.
5

rengör insidan glaset. Blanda vinäger och vatten i en 50/50 lösning och använda en sprayflaska för att tillämpa den på insidan av vindrutan och fönster en gång i veckan för att avlägsna smuts och damm. Detta är också ett effektivt smuts remover för instrumentbrädan när den används med en mjuk trasa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123509.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.