Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Återskapa lädersäten Truck

Med tiden kan de lädersäten i din lastbil blir bleka och slitna ser och utveckla små revor eller hål. Lyckligtvis återhämtar lädersäten lastbil är en enkel och okomplicerad process som kan fyllas i tre enkla steg. Först måste du rengöra läder säten all smuts och olja. Därefter måste du reparera eventuella hål, repor eller sprickor i lädret. Slutligen måste du skick och skydda lädret för att förhindra framtida skador. Saker du behöver
Vacuum
mjuka trasor
Milt rengöringsmedel
Gummihandskar
läder prep vätska
Fine slippapper
Sax
Läder patch
Läder lim
läder filler
Läder spackel
Makeup svamp
skinnfärgen
Läder balsam
Visa fler instruktioner
1

Vacuum sätena för att ta bort alla partiklar av damm, mat och andra föroreningar. Rengör ytan av sätena med ett milt rengöringsmedel och en fuktig trasa. Rengör sätena tills tyget lossnar rent.
2

Sätt på gummihandskar för att förbereda lädret. Rub vätska läder prep in i ytan av läder, med cirkulerande rörelser. Använd mjuka trasor för att applicera prep vätskan.
3

lätt borsta ett fint sandpapper på eventuella sprickor eller hål i lädret. Sand ungefär en tum ut från varje tår eller ett hål.
4

Trimma kanterna på hålen med sax för att avlägsna lösa trådar och göra tårarna eller hålen rena och exakt.
5

Skär en läder patch för varje hål eller reva i lädret. Skär plåstret i en cirkulär form, och att plåstret en halv tum större än hålet på alla sidor. Limma plåstret under hålen.
6

Skär en bit läder filler till den exakta formen på tår eller hål. Limma läder filler på plats över plåstret.
7

Spread läder spackel över varje hål eller reva med en spackel. Låt föreningen torka under två timmar, sedan sand lätt med sandpapper. Applicera så många lager av föreningen som behövs för att dölja raden av lappen och den ursprungliga läder.
8

färgämne Sponge läder på de lappade områden i lädret. Lägg nog färga så att färgerna matchar originalet läder färg. Låt färgen torka i 24 timmar.
9

Work läder balsam i alla lastbilar säten fram lädret kommer inte längre absorbera balsam och lädret är mjukt och smidigt igen. Rekonditionera läder var sjätte månad för att förhindra att lädret från uttorkning och sprickbildning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123589.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.