Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur Ren Klädsel tyg Auto

Det inre av ett fordon blir smutsig, precis som utsidan av fordonet. Duk bil klädsel ackumulerar damm, smuts och annat skräp som måste rengöras. Rengöring bilinredning måste vara en del av din vanliga fordonsunderhåll. Bevara utseendet på din bil interiör genom att regelbundet rengöra klädseln. Du behöver inte någon fancy rengöringsmedel för att få jobbet gjort. Saker du behöver
Dammsugare med slang bifogad
stor bunke
Vatten
¼ dl flytande diskmedel
elvisp
Sponge
Stekspade
Skopa
Rag
1 kopp borax
2 koppar majsmjöl
Visa fler instruktioner
1

Avlägsna lös smuts, damm, smulor och annat skräp från klädseln. Använd en dammsugare med en slang bifogad att dammsuga bort klädseln. Få in skrevor där bak-och undersida sätena möter.
2

Fyll en stor skål med en kopp varmt vatten. Lägg ¼ dl flytande diskmedel till skålen.
3

Blanda ingredienserna, med en medelhastighet på en elvisp. Detta kommer att skapa ett diskmedel blandningen.
4

Doppa en mjuk svamp i skålen för att ösa ut en del av skummet. Skrubba klädsel tyg auto med svamp och skum. Arbete i små delar så att tvålen inte torkar på tyget.
5

bort de smutsiga lödder från klädseln när det avsnittet har rengjorts. Använd en spatel för att försiktigt lyfta smutsiga lödder från klädseln.
6

Fyll en hink med vanligt vatten. Doppa en trasa i hinken och vrider ur den ordentligt. Använd trasa och vatten för att skölja sudsy blandningen från klädseln. Se till att trasan inte är blöt, för mycket fukt kan orsaka skador på klädseln. Låt klädsel lufttorka. Om möjligt, rulla ner fönstren för att skynda på torktiden.
7

Applicera en torr blandning deodorize bil klädsel. Blanda 1 kopp borax pulver och 2 dl majsmjöl i en skål. Strö blandningen på den torra stoppning. Låt det sitta på klädseln i cirka en timme. Dammsug pulvret från klädseln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123421.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.