Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur att lappa ett skinn i en lastbil

Att upprätthålla en lastbils skinnklädsel är viktigt att bevara sitt värde, och läder ofta behöver vård och behandling för att stanna i topp skick. Men även med regelbunden rengöring och konditionering, ibland läder skadas. Men läder skadestånd har kommit en lång väg, och det är ofta inte längre nödvändigt att anlita en professionell för att hantera små fläckar. Att lära sig att göra dessa reparationer själv sparar du pengar och hjälper dig att behålla värdet på din bil. Saker du behöver
material Läder patch (färgmatchad) katalog Leather Cleaner Review Luddfri dukar
Kalkerpapper
Pencil
Saxar
läder lim
600 - grit sandpapper
läder prep lösning
Läder scratch reparation
Visa fler instruktioner
1 läder

Purchase att använda som ett plåster. Det bör färgmatchad till din ursprungliga läderklädsel.
2

Rengör lastbil sätena ordentligt. Damm, oljor, hår eller nötta bitar av läder kommer att göra reparationerna ser rörigt om de får i reparationer. Spraya läderrengöring på lädret och arbeta in i materialet med en luddfri trasa. Låt det torka. Addera 3

Placera en bit ritpapper över det skadade området och använda en penna för att rita det avsnitt av läder som behöver patchning. Klipp ut den och använda den som mall för att skära läder patch. Det behöver inte vara exakt, och något mindre är bättre som scratch reparationen kommer att fylla i smala spalter.
4

Fäst plåstret på sätet uppbackning inom det skadade området med hjälp av läder lim. Använd en sax för att trimma alla kanter lappen som överlappar den ursprungliga läder. Torka bort överflödigt lim med en fuktig trasa och låt limmet torka.
5

Slipa lappade området i läder med 600-slippapper för att jämna ut det torkade limmet. Sand försiktigt med små nallar och använda en fingertopp för att mäta jämnhet i området.
6

Använd en lösning läder förberedelse för att skapa en yta som scratch reparationen kommer att kunna ansluta sig. Spraya det på området och smidig den över lädret med en mjuk, luddfri trasa.
7

Applicera scratch reparation med ett finger och sprida ett lager av den längs patch kanter, se att fylla i luckorna. Det kan kräva mer än en ansökan, sprids varje jämnt tills plåstret kanter jämnas och blandas. Låt scratch reparation torka mellan applikationer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123496.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.