Repo Man Tips

med ditt fordon återtas kan vara pinsamt och stressigt. För de flesta människor en bil eller lastbil är deras främsta källa för transport. Utan den dagliga uppgifter såsom arbete, shopping och tar barnen till skolan blir mer difficult.According till Tom Webb, chefsekonom med Manheim Consulting, 1.67 miljoner fordon var återtas under 2008. I tuffa ekonomiska tider, många människor helt enkelt inte har råd med sina månatliga bil betalningar. Om en person inte fullgör sin bil lån, är återtagande sannolikt. Kommunicera med ditt foto Borgenär

Många borgenärer förstå ekonomiska svårigheter uppstår. De flesta är villiga att arbeta med dig om kommunikationsvägarna lämnas öppna. De vill inte krångel och kostnader för att överta ett fordon.

Ett enkelt telefonsamtal och återbetalning plan är ibland allt som behövs för att undvika ett besök från Repomanen.
Know Law

lagar i de flesta stater ger riktlinjer för hur repossessions kan förekomma. Att veta vad en repa man lagligt kan göra är ett viktigt steg. Till exempel när en borgenär har rätt att beslagta bilen för utebliven betalning, kan han göra det när som helst. Dock kan han inte begå ett "brott mot freden." Enligt Federal Trade Inlämnade, innebär att "fysiskt våld, hot om våld eller ens ta bort bilen från ett stängt garage."
P Om detta inträffar, kan borgenären vara i strid med lagen. Men ta inte lagen i egna händer. Aldrig svinga ett skjutvapen när de konfronteras med en repo man. Jimmy Tanks, en 67-årig man från Halsell, Alabama, gjorde detta misstag. Det hamnade kostar honom livet. Kom alltid ihåg även om du kan vara i rätt, är en bil aldrig värt att riskera ditt liv för att hålla.
P Om du misstänker att ditt fordon har tagits felaktigt, är det bästa råd för att söka juridisk hjälp.


Perspektiv

Tänk på att reporäntan mannen bara gör sitt jobb. Han gör misstag. Som i alla situationer, kommer vanlig hövlighet att gå långt. Samarbetet kan inte hjälpa dig att hålla din bil, men du kanske kan behålla dina tillhörigheter inne i fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/car-repossession/100682.html

Previous:
Next:

Bil Återtagande

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.