Hur du returnerar en bil för Återtagande

Turning en bil för utmätning är känd som en frivillig återbördande. Alternativet till ett frivilligt återtagande är en ofrivillig återbördande, där långivaren spårar dig ner för att återta ett fordon. Alla upplever svåra ekonomiska situationer från gång till gång. Ibland kan dessa situationer kräver ge upp ett hem eller bil. Läs mer om att vända på en bil för ett frivilligt återtagande. Instruktioner
1

Kontakta din lienholder att avgöra om de kan hjälpa dig med ditt problem. Om du har ett tillfälligt ekonomiskt problem, kommer din långivare fungerar sannolikt med dig för att lösa situationen. Om du inte är intresserad av att hålla fordonet, börjar den frivilliga återtagande processen.
2

Kontakta din långivare och berätta för dem att du inte längre är intresserade av att hålla fordonet. Representanten kommer troligen att försöka övertala dig att behålla den. Fråga långivaren vad de vill att du ska göra med bilen. Många kommer att göra någonting förrän du är minst 90 dagar efter förfallodagen. Vissa långivare kommer att be dig att ta det till en viss plats, till exempel en återförsäljare, för dem att plocka upp.
3

Ta bort alla dina personliga tillhörigheter från fordonet. Se till att allt är i skick och att inga delar eller tillbehör saknas, om möjligt. Saknade delar kan långivaren att få mindre pengar för fordonet på auktion, öka mängden pengar du kan vara skyldig dem. Ta din registreringsskylt på fordonet innan tappa bort eller vrida den i.
4

Ta fordonet till den angivna platsen eller vänta för långivaren att komma plocka upp den. Om långivaren skickar en repa agent till ditt hem, ge honom nycklarna och låt honom ta bilen. Försök att inte ta dina frustrationer på agenten, har han ingen kontroll över situationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/car-repossession/100680.html

Previous:
Next:

Bil Återtagande

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.