Hur får aa Övertagna Vehicle Tillbaka

Om du har missat en enda betalning på din bil, är det möjligt att den långivare som gav dig din bil lånet har rätt att återta fordonet. Missar två eller tre betalningar och du är nästan garanterat att sluta med en repoman i din uppfart. Merparten av tiden kommer du att få en skriftlig varning angående missad betalning innan bilen är återbördats, men långivaren inte är skyldig att skicka en. Och när din bil har varit återtas, få det tillbaka är inte lätt. Instruktioner
1

Ring din långivare omedelbart. Stater har olika lagar dikterar vad långivare måste göra med din bil efter utmätning. Din långivare kan även vara villiga att arbeta med dig.
2

Kontakta avdelningen för konsumentskydd i ditt tillstånd. Eftersom lagar varierar från stat till stat, är det viktigt att veta vad dina rättigheter är när det gäller att få bilen tillbaka. Addera 3

Återinför ditt lån. Det finns ett fåtal stater där det är möjligt att få tillbaka din bil genom att göra upp återbetalningarna som du är skyldig tillsammans med eventuella kostnader som kreditgivaren uppkommit under utmätning.
4

betala hela balansen i billån. Många stater tillåter långivare att samla in hela återstoden av lånet innan bilen återlämnas till dig. Beroende på vad du fortfarande är skyldig på din bil, kan detta vara en massa pengar. Du kommer inte att kunna få ett annat lån för att köpa tillbaka bilen, och om du inte kan komma med full balans, kommer du att förlora bilen.
5

Betala alla extra avgifter. Bortsett från återstoden av billån, i många stater långivare kan debitera dig för avgifter som uppstår när bilen var återtas och de avgifter som de har betalat för att lagra fordonet. Detta kan lägga till ett par hundra dollar eller mer till det belopp du är skyldig.
6

se till att försäljningen av bilen gjordes i ett "kommersiellt rimligt" sätt. Om du inte har medel att köpa tillbaka bilen, har borgenären rätt att sälja den. Denna försäljning, men måste genomföras på ett "kommersiellt rimligt" sätt i de flesta stater. Detta innebär att en borgenär inte kan sälja din bil till ett pris långt under marknadsvärdet. Om de har sålt din bil till ett pris betydligt lägre än bilens värde, kontakta en advokat. Du kan ha ett fall mot kreditgivaren. Du kommer inte få din återtas bil tillbaka, men du kan inte vara ansvarig för återstoden av lånet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/car-repossession/100673.html

Previous:
Next:

Bil Återtagande

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.