Hur man tar bort ett namn från en bil titel

Ibland uppstår situationer när det finns två namn på en titel och ett namn behöver tas bort . Ofta kräver det den andra personens tillåtelse , i andra situationer är det helt enkelt kräver titeln tas till Department of Motor Vehicles . Det är möjligt att få detta namn tas bort , men det finns ett antal steg som måste vidtas . Saker du behöver
Automobile titel
Visa fler instruktioner
1

Ta en titt på den titeln . Om titeln säger ditt namn och sedan " och /eller" den andra personens namn , kan du titel det själv utan den andra personens tillstånd eller signatur . Om det står helt enkelt " och" den andra personens namn , måste du ha hans eller hennes tillstånd .
2

Kontakta den person vars namn du vill ta bort ur titeln . Be om lov att ta bort hans eller hennes namn . Den personen måste samtycka till att ha namnet bort .
3

Skicka titeln i mail till den person vars namn du tar bort . Han eller hon måste underteckna baksidan av titeln över till dig och skicka det tillbaka till dig .
4

Gå till din lokala avdelning av motorfordon . Förklara att du behöver titeln sätter in bara ditt namn och att du har det undertecknats över . Du måste få en ny titel med bara ditt namn på det samt nya etiketter .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/car-repossession/100672.html

Previous:
Next:

Bil Återtagande

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.