Hur man svarar på en Order of Replevin

En Order of Replevin är ett rättsligt förfarande som används för att återställa personlig egendom. En lien innehavaren överta ett fordon kan lämna en beställning av Replevin mot någon om den personen vägrar att återlämna fordonet. Om du serveras en Order of Replevin, måste du svara på det genom att följa vissa rättsliga åtgärder. Saker du behöver
Dokument som berör bilens
Attorney
Visa fler instruktioner
1

Läs alla papper som du får från domstolen. När ett beslut av Replevin har lämnats in, kommer du att serveras papper med en sheriff eller annan brottsbekämpande myndighet utses av domstolen. Det är enligt lag skyldiga att du svarar på Order of Replevin. Dessa papper kommer att kräva att du omedelbart återlämna fordonet till lien innehavaren.
2

tillbaka fordonet omedelbart till den rättmätige ägaren. Om du känner att du har laglig rätt att hålla fordonet, kan du begära en utfrågning inför domstol och bestrida fordran.
3

Visa ägarbevis om du vill bestrida fordran . Samla alla dina dokument och pappersarbete som hör till fordonet. Du måste fylla i vissa blanketter och lämna in dem till domstol för en utfrågning.
4

Prata med en licensierad advokat i ditt område. Du hittar representation vid amerikanska Directory webbplats (se Resources nedan). Ange frasen "Advokatbyrå Skuld & Collection Law" och ditt postnummer.
5

Visa upp för domstolsförhandling. Om du inte svarar ordentligt på Order of Replevin, kommer du förpliktas att infinna sig i rätten så att domaren kan avgöra vem som är den rättmätiga ägaren av fordonet. Om du missar din tid, kan domaren utfärda en arresteringsorder för ditt gripande.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/car-repossession/100645.html

Previous:
Next:

Bil Återtagande

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.