Hur man bygger kredit efter en bil Återtagande

försöka återuppbygga kredit efter en bil återtagande kan verka som en monumental uppgift. Med tanke på att en bil återtagande kan ha en negativ inverkan på din förmåga att få kredit i framtiden, kan det verka som om det inte finns något hopp i sikte för att någonsin kunna återhämta sig från en sådan ekonomisk bakslag. Men med flitig planering och en samlad ansträngning från din sida, det finns åtgärder du kan vidta för att bygga upp din kredit. Saker du behöver
Credit Viljan Report
att förhandla
Visa fler instruktioner
1

bygga upp din kredit, måste du först vet första hand vad på din kredit rapport. Det är lika viktigt att veta vad din kredit värdering är. Detta kommer att vara en viktig avgörande faktor när de ansöker om kredit i framtiden. Du kan erhålla en gratis kopia av din kredit rapport från Experian, Trans unionen och Equifax på www.annualcreditreport.com. Även om denna rapport inte innehåller din kredit värdering, kan du betala en liten avgift för denna information samt.
2

När du får dina kreditupplysningar, bör du börja rikta alla konton som redovisas som ogynnsamma . Om du hittar legitima negativa artiklar är det bara till din fördel att kontakta varje borgenär att förhandla fram en plan för att uppfylla de inbetalade skattepengarna. Detta kommer att vara ett stort steg mot dina ansträngningar för att bygga upp din kredit efter en bil återtagande. Addera 3

Så småningom kommer det att komma en punkt och tid när bilen ska ha sålts av ekonomiavdelningen företaget bidra till att tillfredsställa sina fordringar på ditt konto. Men det kommer sannolikt vara en balans kommer du att ansvara för vilka finansbolaget kommer att förvänta dig att betala. Det finns ingen anledning till panik om detta sker eftersom de med största sannolikhet kommer arbetet med dig på balansen skulden. Det viktiga är att göra allt för att förhandla fram ett avtal för att undvika en allvarlig negativ prägel på din kredit rapport.
4

Fortsätta dina ansträngningar att återuppbygga din kredit och du kommer så småningom att se din poäng bättre över tiden. Det finns ingen väg runt det faktum att en bil återtagande kommer att finnas kvar på din kredit rapport för sju år. Dock kommer en ömsesidig överenskommelse som förhandlats fram med kreditgivaren rapporteras mer positivt än att bara undvika problemet tillsammans. Om beloppet är mycket hög, kan det finnas en dom mot dig och du kan sluta med din lön garneras. Det är därför det är mycket viktigt att göra allt för att komma till en lösning som båda parter är överens om. Kontrollera också att du skaffar ett skriftligt avtal i händelse av en tvist senare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/car-repossession/100666.html

Previous:
Next:

Bil Återtagande

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.