Om beslag bilar

När en bil i beslag, tas det från föraren och placeras i tillfälligt förvar av ett beslagta mycket. När ett domstolsbeslut har följts upp med och en bil i beslag och återtas av polisen eller DMV, kommer bilen kvar i beslagta hel eller returneras till källan som sparade domstolsbeslut. Bilar kostar pengar att beslagtas. De böter och avgifter kommer senare att samlas in från den person som hade föregående besittning av fordonet. Funktion

Fordon är i förvar när de har varit placerad vid en hoppa spårämne, polisen eller Department of Motor Vehicles. Vissa bilar är i förvar frivilligt av ägaren, men oftast bilen måste återtas av en Wrecking tjänst eller en bärgningsbil för att säkerställa att fordonet avlägsnas snabbt och säkert. Ett domstolsbeslut måste först inhämtas innan en bil kan återtas eller tas från en fastighet. När en bil har tagits från ägaren, är det sedan skickas till en beslagta mycket som är gated, låst och under noggrann säkerhet. Detta är för att förhindra stölder och för att förhindra störningar från allmänheten om bilen är en del av en brottsplats. Bilar kan återtas eftersom det var ett brott begåtts, har billån halkat efter med utbetalningarna, bilen är oförsäkrade, eller bilen är en del av egendom som beslagtagits av regeringen att betala tillbaka skatter eller andra böter som fortfarande är olösta.

Tidsplan

När en bil har ett syfte att tas i beslag återtagandet ska slutföras inom 24 timmar. En hoppa spårämne kan hyras för att lokalisera ett fordon och vistelseort, såsom när den är parkerad och vilken adress den ligger på. När en bil är återtagen grund av domstolsbeslut, är bilen sedan i förvar av statliga eller lokala myndigheter och kan inte återlämnas till ägaren förrän en överenskommelse har nåtts med alla berörda parter. De flesta bilar är i förvar på obestämd tid eller tills skickas till en polis eller regering auktion som skall säljas till högstbjudande, då medlen kommer att användas för att betala av resterande utestående panträtter eller skulder mot bilen.
Addera Effekter

När en bil i beslag, skyddar banker, myndigheter, finansinstitut och brottsbekämpning genom att ha bilen tillbaka så det kan sättas upp för auktion eller försäljning att ta igen kostnaderna. Andra gånger har bilen i besittning av en brottsplats enhet kommer att bidra till att säkerställa fallet får alla bevis från olyckan. Många gånger det lån som togs ut på bilen lämnats obetalda månader i taget, vilket orsakar ett efterskott i kundfordringar. När en bil i beslag, är fordonets ägare fortfarande hålls ansvarig för att betala av resten av lånet. Om bilen säljs på auktion, kan skillnaden i det klubbade priset och skuldbeloppet bli förlåten. Men, avgifter hanteringskostnader för att transportera fordonet, titel och försäkring avgifter fortfarande måste betalas av ägaren.
Överväganden

När en bil är återtas och sedan beslag, kan det inte alltid köpas tillbaka. Det avgörs av den person eller företag som ansökt om återbördande att göra detta konstaterande. För bilar som är inblandade i olyckor eller scener brottslighet, kan det gå månader innan bilen ens släppt från häktet och säljs på en auktion. Om en stor summa pengar som betalas på fordonet på grund av retroaktiva utbetalningar eller om bilen var övertagen när det var oförsäkrat, kommer pengar måste betalas i sin helhet, liksom alla förseningsavgifter och hanteringskostnader innan bilen kan återlämnas eller . släppt Addera Förebyggande /Lösning

Att ha en bil i beslag är en inte bara en allvarlig fråga, är det också en juridisk fråga - inte något som alltid kan vara lätt rättas. För en bil som återtas och beslagtas av en bank, och se till att betalningarna är alltid i tid eller ett bindande avtal om ersättningar finns på plats kommer att försäkra bilen inte kommer att skickas till den beslagta mycket. För fortkörning, vårdslöshet i trafik och obetalda biljetter, ta hand för att betala av pengar som betalas till staten, liksom att undvika att bryta lagar kommer att hindra polisen från att beslagta bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/car-repossession/100664.html

Previous:
Next:

Bil Återtagande

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.