Hur man rapporterar en bil för Återtagande i Florida

Om du vill rapportera en bil att återtas i Florida finns det några enkla steg att ta. Normalt betyder en bilägare inte vill att fordonet ska återtas, men i vissa fall är den enda lösningen för dem. Om ägaren har en mycket stor bil betalning och är under vattnet på sina lån - betyder mer är skyldig än bilen är värd - den personen kan frivilligt anmäla bilen för utmätning. Vanligtvis kommer här endast att fungera om du redan är bakom på dina betalningar. Saker du behöver
Lender telefonnummer
Fordonsinformation
Visa fler instruktioner
1

hitta din informationen långivare kontakt som vanligtvis ligger på ditt lån uttalande. Kontakta långivaren under kontorstid och be att få tala med en representant som hanterar repossessions. Om du är bank med SunTrust en av Floridas största långivare, besök webbplatsen på suntrust.com och klicka på upplåningen fliken rulla ned till bil lån.
2

Berätta långivaren att du inte kommer att göra din bil betalningar och vill ha bilen återtas. Ge dem placeringen av fordonet och deras bils uppgifter om de ber om det. Om du har ändrat dina lås, underrätta långivaren om detta. Återtagande män, möjligen från Florida Locater Services i centrala Florida kommer att ha nycklar gjorda för din bil med hjälp av de viktigaste koderna för dem som banken i vissa fall, för att få nycklar gjorda för din bil.
3

Lämna bilen på den plats du gav till banken. Detta är förmodligen din hemadress eller arbetsplats. En repa man kommer att kontakta dig, eller försöka att ta bilen från ditt hem utan att kontakta dig alls. Om du ger din långivare ett arbete adress, kontrollera att du har en skjuts hem från jobbet eftersom bilen kan tas när som helst.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/car-repossession/100694.html

Previous:
Next:

Bil Återtagande

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.