Hur hittar Repo Car Sales

Banker och brottsbekämpande organ auktionera ofta off fordon som har återtas eller beslagtas. Allmänheten kan få bra erbjudanden på dessa fordon eftersom säljarna har bråttom att bli av med dem. När och var dessa auktioner hålls är inte typiskt allmänt känt, men de är lätta att hitta om du vet var du ska leta. Instruktioner
1

Sök i lokala radannonser och juridiska meddelanden i tidningen. Vissa auktion företag listar vanliga annonser med datum, tid och plats för sina auktioner. De flesta statliga lagar kräver auktion företag att lista ett rättsligt meddelande med auktionens informationen. Rättsliga meddelanden brukar köra på en viss dag i veckan.
2

Kontakta din lokala myndighetskontor, inklusive polis och sheriff avdelningar, stadshuset och länet. Du kan också ringa det lokala grenar av FBI, DEA, IRS och Department of Transportation. Fråga om byråer auktionen beslagtagna fordon och om auktionerna är öppna för allmänheten. Det är ovanligt att en auktion ska stängas för allmänheten.
3

Ring runt till finansiella institutioner, exempelvis banker och kreditinstitut. Fråga om de auktionera sina återtagna fordon. Även om de inte gör det, kan de ha möjlighet att peka dig i riktning mot en bank som gör det.
4

Prenumerera på en auktion katalogtjänst om du inte har någon tur att hitta auktioner på din egen. Katalogtjänster skickar dig en lista med auktioner för en avgift. Listan är en nationell sammanställning, så att du får mer information än du behöver.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/car-repossession/100654.html

Previous:
Next:

Bil Återtagande

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.