Hur man förbereder och äta råa räkor

Rå räkor kan vara läckra, oavsett om du är ett fan av sashimi eller på en rå kost. Att veta hur man förbereder och äter den rå räka är något som är lätt att lära sig även för nybörjare kock eller börjar dieter. Den värmebehandlat kött av räkor är söt, anbud och accenter en mängd olika smaker på tallriken, vilket gör det till en idealisk skaldjur ackompanjemang till sjögräs, råa grönsaker och ett brett utbud av såser. Saker du behöver
12 hela Amaebi räkor
Vass kniv
1/2 dl limejuice
1 msk. färsk koriander
1 tsk. färsk dill ört
1 qt. glasskål
Visa fler instruktioner
Förbereda räkor
1

Skaffa Amaebi, en sashimi avel av räkor, från en lokal fiskmarknad eller annan specialitet specerihandlare. Skiva undersidan av räkor från huvudet ner till den expanderande del av svansen. Också göra detta mellan benen ner i mitten av skalet.
2

Skölj råa räkor rent med kallt vatten och en grönsak pensel.
3

Drop den skivade räkor i en glasskål. Låt huvuden, ben och skal intakt efter skivning dem.
4

Häll på limesaft och tillsätt koriander och dill ört.
5

Täck skålen med åtsmitande linda och kyla det i 24 till 48 timmar. Den citronsyra i limejuice "kockar," kött av räkor, vilket gör det säkert för konsumtion, och läckra samt.
Äta räkor
6

Ta tag i huvudet av räka mellan tummen och pekfingret på ena handen. Ta tag nära den expanderande delen av svansen med den andra handen.
7

Dra händerna isär, avlägsna huvudet från räkor. Anbudet, rosa kött av räkor ska glida ut ur skalet med lätthet.
8

Doppa kött av räkor i ditt val av sås, såsom wasabi, soja eller annan blandning. Placera hela bit av räkor i munnen för att njuta av de söta smakerna i den råa Amaebi.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/collision-insurance/94252.html

Previous:
Next:

kollision försäkring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.