Svenska Bil >> bilentusiaster >> Collectible Cars >> Content

Återställa en 68 Mustang

Ford började produktionen av Mustang 1964. Den 1968-modellen innehöll många förändringar, bland annat en ny större motor. Kroppen blev bredare för att rymma den nya motorn och små ändringar har gjorts i interiören. Mustang producerat flera olika versioner i 1968 inklusive ShelbyGT500KR och California special. Bestäm specifik stil innan någon restaurering av Mustang. Saker du behöver
Plats för restaurering
1968 Mustang delar som behövs
Verktyg som behövs
Visa fler instruktioner
Välja en Mustang
1

Inspektera kroppen av 1968 Mustang helt. Sätt den på en hiss och inspektera underredet. Mustangs är mottagliga för rost och om underredet är porösa och mjukt kommer det att finnas en hel del metall som erfordras för återställning. Fråga hur fordonet har förvarats och använts.
2

Inspektera insidan av fordonet. Bestäm om alla delar är original till fordonet och vilket skick de är i. Starta motorn. Ta en provkörning. Bestäm vilka delar kan behöva bytas ut eller repareras.
3

Få VIN och kör en historia rapport för att avgöra om fordonet kan ha några dolda skador på grund av en olycka.

återställa kroppens
4

Välj en del av kroppen för att påbörja restaureringen. Ta bilder som är demonterad. Placera några små delar och delar i påsar som tätar. Märk väskorna med där delarna togs från.
5

bort rost, avfetta och reparera kroppen efter behov. Vissa kroppsdelar kan behöva bytas ut eftersom de är alltför skadad med rost som ska repareras.
6

Leta kroppsdelar under 1968 Mustang som behövs. Utnyttja swap meets, källor på nätet eller lokala muskelgrupper bil för att hitta objekt som du behöver.
7

ihop den delen av bilen. Använd bilder som tidigare tagits för vägledning som behövs. Demontera nästa avsnitt och upprepa processen tills Mustang kroppen helt har återställts. Addera Återställa Motor och interiör
8

Bestäm specifik stil av motorn. Bestäm vilken delar kan behöva bytas ut eller repareras. Rådgör med en mekaniker som behövs. Bestäm om andra system som bromsar eller elektriska system behöver repareras eller bytas ut. Leta lämpliga delar som behövs.
9

Bestäm om nuvarande inredningen är originalet. Bestäm vad som behöver bytas och vad kan repareras. Kontakta en lokal professionell för reparation av invändiga ytor om så önskas. Dessa poster kan kräva speciella verktyg och expertis för restaurering. Rengör insidan när reparationer har slutförts.
10

Välj en yttre färg lämplig för en 1968 Mustang. Anlita en professionell målare för att slutföra externa restaurering

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/collectible-cars/91261.html

Previous:
Next:

Collectible Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.