Svenska Bil >> bilentusiaster >> Collectible Cars >> Content

Återställa en Collector Car

Återställa en samlare bil, det är en muskel bil eller en exotisk, kräver enorma förberedelser, arbete och befallande skicklighet med bil mekanik. Återställa kroppen och färgen är bara början, som en sann restaurering projektet "innebär att bilen återlämnas till så mycket av sin ursprungliga glans som möjligt", enligt hemsidan Återställ Bilar Snabb. Detta innefattar i sig motorn och komponenter, samt jaga ovanliga delar eller tillbehör som gör din samlare bil just detta. Saker du behöver
tillgång till el
Komplett utbud av fordonsindustrin verktyg
Engine hissa
MIG svetsare
Stora bifogade arbetsområdet
Stor kompressor
Auto lift (praktiskt, men krävs inte) katalog Re-klädsel kit
Visa fler instruktioner
1

Köp en samlare bil med så lite skada som möjligt. Välj ett fordon enligt kvalitet och originalitet av dess komponenter. Ju mer skada ditt fordon har, desto mer arbete du måste göra. De delar som inte är original på kollektorn bilen när du köper den kommer att behöva ersättas med de delar som ursprungligen hade kommit standard på fordonet. Det innebär att de måste sökas upp, köpte och restaurerade, vilket kan vara mycket tidskrävande och kostsamt, beroende på sällsynthet er fordon.
2

Detalj en plan och göra en inventering av alla delar och komponenter i din samlare bil innan du påbörjar återställningen. Gör separata listor för de delar som är i gott skick, de som behöver restaurering och de som måste köpas. Innehålla en förteckning över de verktyg och den utrustning du behöver för varje komponent.
3

Börja med ett komplett tår-ner efter planeringsstadiet. Lägg delarna till dina listor när de blir synliga under riva ned och organisera allt på ett systematiskt och detaljerat sätt. Var särskilt uppmärksam på hur du förvarar delar och i vilken ordning de så småningom kommer att installeras.
4

Rengör allt noggrant. Skala komponenterna av smuts, fett och rost, eller andra korrosiva material som åtföljer de delar av din samlare bil, använda kemiska lösningsmedel band, poler-och slipmaskiner. Reparera metallkomponenter individuellt. Några av komponenterna kan behöva svetsas, beroende på deras tillstånd. Byt ut bilens paneler när rengöring och reparation fasen har avslutats.
5

Bygg och installera motorn och andra komponenter, såsom drivaxeln, transmission, axlar, kylare, förgasare, startmotor och generator , för att nämna några. För att installera om de stora och tunga komponenter till er samlare bil, använda en motor hissa. Inhandla några komponenter om något du har inte salvageable.
6

Prime och måla panelerna och delarna utsidan av din samlare bil enligt dess ursprungliga utformning. Chrome metallkomponenter, såsom dörr trim, handtag och emblem. Sand bort några körningar och nyp i lack, med 600 - till 2500-grit sandpapper. Förening och polera din bil för att skydda lacken jobbet, och alltid använda kvalitetsprodukter.
7

Rewire några ursprungliga elektriska komponenter, inklusive strålkastare och baklyktor. Fäst stötfångare, reparera eller byta ut trasiga fönster och speglar, samt bifoga eventuella stilistiska accessoarer.
8

Återställ insidan av din insamlare bil för att slutföra projektet. Se till att du vet vad färgerna och tygerna var på den ursprungliga modellen av din bil. Byt konsol och inredning samt interiör mattor eller golv.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/collectible-cars/91294.html

Previous:
Next:

Collectible Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.