Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

1970 Chevelle Rear Bumper Installationsinstruktioner

Bilar från 1970-talet hade massor av krom. Kanske är det krom som ger muskelbilar sin uthållighet. 1970 Chevelle är en muskel bil med massor av krom, däribland tunga krom stötfångare. Kostnaden för en '70 Chevelle började runt $ 2900 dollar. Idag cirka '70 Chevelles sälja i $ 100,000 dollar sortiment eller mer på klassiska bilauktioner. Att hålla bilen original är viktigt att bevara sitt värde. Installera en ny stötfångare på Chevelle bara kräver lite tålamod och massor av uppmärksamhet på Detaljer. Håll stötfångarens gapet symmetrisk och inom toleransen för dagen. Saker du behöver
Skyddsglasögon
Wrench in
Hylsnyckelsats
Penetrerande olja
Jack står
Shop trasor
Hammer
Gummihammare
Punch
Bänd bar
Moving filt
Visa fler instruktioner
Ta bort den gamla Rear Bumper på en Chevelle 1970
1

Spray trådarna i alla stötfångarens skruvar som fixerar Y-fästet på ramen samt kromade bultar stötfångare. tillåta penetrerande olja för att ställa ett par minuter att genomsyra rost eller korrosion.
2

Lossa och ta bort skruvarna på de två Y-konsoler, en på varje sida, som håller fast fästet till bakram avsnitt.
3

Sprid ett rörligt filt på marken under stötfångaren och bända stötfångare parentes utanför bakramen avsnittet. En hammare kan användas knock fästena fria från bilens ram.
4

Ta kromade stötfångare bultarna från själva stötfångaren som säkrar Y-fästet till stötfångaren. Håll trycket på huvudet av kromade bultar för att hålla dem sitta i det fyrkantiga hålet samtidigt lossa. Rengör och måla Y-fästen som behövs. Addera Installera en bakre stötfångare på en Chevelle 1970
5

Bolt ramens Y-fästet i stötfångaren som ska installeras och se till att sätet och håll den runda rubriken förkromade bultar i det fyrkantiga hålet i stötfångaren vid åtdragning.
6

Placera två pallbockar bakom Chevelle bakre ram, sätta pallbockar vid en höjd ungefär åtta inches under höjden av den bakre ramen. Täck toppen av jack står med en trasa, säkra trasa med ett gummiband om det behövs. Med hjälp ställer stötfångaren ska monteras ovanpå domkraften.
7

Skjut stötfångaren fram jämnt och vägleda Y-fästen på den bakre ramsektionen. De pallbockar bör vara tillräckligt låg för att Y-fästen måste riktas upp något. Rada upp längst bulten i Y-konsoler, från stötfångaren, med respektive ram hålet i ramen på båda sidor. Använd en stans för att inrikta hål och sätt en bult i hålet och starta en mutter på bulten.
8

Gångjärn stötfångaren fram de andra Y-fästet bultarna är i linje med den ram på både sidor. Använd en stans för att centrera hål och sätt en bult och starta en mutter på bultarna.
9

Dra ramens bultarna något så stötfångaren kan flyttas i justeringen hålen. Passa in stötfångaren med de bakre sidostyckena jämnt på båda sidorna och bakre stammen området. Använd en hammare för att knacka berömmelse fästen eller en gummiklubba för att knacka på stötfångaren på plats, om det behövs.
10

Dra åt alla stötfångarens skruvar tätt, kom ihåg att detta fordon använder en stötfångare jack och lyfter bilen med stötfångaren. Inspektera stötfångaren placering i referens med de bakre sidostyckena och den bakre stammen området för att vara säker på stötfångaren inte flytta under tåtdragningen processen. Om stötfångaren har flyttat lossa bultarna och upprepa avsnitt två steg 5.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/91021.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.