Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur Importera Classic Cars

The Antique Automobile Club of America (AACA) definierar en klassisk bil som en som är 20-45 år gamla, och en antik bil som helst över 45 år. Lagen föreskriver att alla fordon som är minst 25 år gamla är inte föremål för import restriktioner, enligt US Customs. Generellt importerade motorfordon är föremål för amerikanska säkerhet, stötfångare, och utsläppsnormer. Men om din klassiska bil är minst 25 år gammal och som importeras för eget bruk, behöver du inte uppfylla alla dessa krav. Instruktioner
1

Kontrollera att din bil uppfyller Federal Safety Motor Vehicle Standards. Vanligtvis kommer bilar som tillverkades för att möta FMVSS ha en certifiering etikett nära förarsidan.
2

Kontakta en registrerad importör (RI). Ett fordon utan FMVSS certifiering anses vara en "icke-överensstämmande" fordon och importören skall upprätta ett avtal med en registrerad importör (RI) och skicka en DOT (Department of Transportation) obligation för en och en halv gånger fordonets tullvärde. Addera 3

Bestäm att din bil är i stånd att modifieras för att möta FMVSS. Detta görs av National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA). När det är verifierat som ändringsbara kommer RI göra ändringar för att följa FMVSS.
4

fil en HS-7 blankett som finns på inrese. Kopior av RI kontraktet och DOT obligationen måste bifogas HS-7 formen. Kontakta Naturvårdsverket (EPA) för att se till att din bil uppfyller de utsläppskrav.
5

Kontakta din speditör eller transportör för att ta reda på bilens ankomst så att tullen kan klara det. För att rensa tullen behövs köpebrevet, den utländska registreringen, den ursprungliga konossement från avsändaren och EPA formen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90957.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.