Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Återställa en CM Hall Headlight

CM Hall Lampa Company gjorde strålkastare för bilar i början av 20-talet. Dessa lampor såldes som eftermarknaden tillägg samt standardutrustning. För klassisk bil entusiaster att komma över en CM Hall strålkastare är att hitta en liten bit av historien. Som med alla antika, kommer det behöva lite återställning. Lyckligtvis är detta ett ganska lätt jobb. Höljet är av metall, och några standard metall polish kommer att rensa upp det snyggt. Den Strålkastarglas själv är glas, och behöver lite slipning för att eliminera eventuella repor som har byggts upp på ytan. Saker du behöver
Tvål
Rags Bucket
fin stålull
Metal polish
1500-grit våtslippapper
Bilvax
Visa fler instruktioner
1

Skrubba metallhölje runt Strålkastarglas med en bit av extra fin stålull. Detta kommer att lossa och ta bort eventuell rost som har byggts upp under åren. Skrapa bort eventuell grus och smuts från strålkastarens lins med en liten plast spackel.
2

Tvätta höljet och linsen med tvål och vatten. Skölj bort det och sedan torka den med en ren trasa.
3

Blöt en bit av 1500-grit våt-torr sandpapper i rent vatten. Sedan försiktigt sand glas lins med små back-och-tillbaka rörelser. Denna finare slippapper tar bort repor och små marker i glaset. Se till att hålla papperet blöta hela tiden.
4

Applicera ett lager av metall polish till metallhöljet. Använd en ren trasa och gnugga på polska. Buff klart med en separat ren trasa.
5

Gnid ett lager bilvax på glaset lins med en ren trasa. Låt vaxet sitta i ungefär en minut och sedan polera det klart med en ren trasa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90883.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.