Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur man berättar skillnaden mellan en 4 Speed ​​Muncie & en Saginaw Transmission

Muncie och Saginaw var två produktionsanläggningar för General Motors fordon i många år . Under 1960 och 1970 , producerade båda fabrikerna fyrväxlad växellåda för några annars identiska bilar . Bil entusiaster bryr sig mycket om detaljerna i deras särskilda klassiska fordon , så att veta om deras särskilda Chevy Camaro har en Muncie eller Saginaw transmission är mycket viktigt för dem . Annat än lite olika utväxlingar , det finns en handfull olika sätt att berätta för Muncie och Saginaw sändningar sönder enbart genom visuell inspektion . Instruktioner
1

Lokalisera backreglage på transmissionen . På Muncie , är den monterad i förlängningen bostäder . På en Saginaw , är den monterad i sidoluckan .
2

Titta på konstruktionen av transmissionen . Den Muncie är aluminium - fallet , men Saginaw överföringen är gjutjärn - fallet .
3

Titta på identifikationsnummer stämplade på transmissionen . De sista fem siffrorna är serienummer , och varje anläggning endast producerat ett visst block av dem . Muncie producerade serienummer 35000 till 44999 . Saginaw års serienummer allt slut mellan 25000 och 34999 .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/91020.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.