Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur man identifierar en Camaro Från Alla År

Chevrolet först introducerade Camaro 1967, som svar på Fords införandet av Mustang, men bilen är fortfarande i produktion och med 2010. Varje Camaro kan identifieras antingen visuellt eller genom att kontrollera ramnumret, eller VIN. Eftersom Camaros av en viss årgång kan se likadana ut, är att avkoda VIN mest tillförlitlig identifiering metoden. Instruktioner
1

inspektera bilen. Beroende på året, är Camaros normalt prydd med logotyper, huvprydnadar och motor taggar identifiering. Särskilda markeringar kan inkludera SS eller Z28 beteckningar, fender motor taggar deplacement, en röd, vit och blå huva prydnad, eller allmänna "Camaro" taggar. Ett snabbt sätt att bestämma årsmodell är att titta på bakljus linsen. Bokstäverna "SAE" kommer att följas av ett löpnummer. Inom koden blir ett år beteckning, till exempel, "67," för 1967. Detta fungerar bara på original, fabriksinstallerade bakljus.
2

Leta VIN-taggen, som ligger på förarsidan dörrkarmen på 1967 modellerna. För alla andra Camaros, den ligger på en tallrik synlig genom vindrutan nära förarsidan streck.
3

avkoda VIN. Den Camaro VIN talsystemet bytt ett par gånger under sin historia, med vissa siffror som representerar olika information. 1967 till 1971 följer samma system, som gör 1972-1980, 1981 och 1984 och 1985 och uppåt. På grund av förändringarna i VIN-systemet, måste du konsultera en avkodning lista som liknar de som finns på F-Body Online och Nasty Z28 webbplatser (se referenser).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90677.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.