Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Borttagning av Gauge Cluster i en 1973 Corvette

C3 version av den populära Chevrolet Corvette producerades mellan 1968 och 1982. Centret gauge cluster bezel är identiskt densamma från 1972 till 1976. Borttagning av klustret centrum gauge kräver avlägsnande av den nedre passagerarsidan instrumentpanelen. Byt ut lamporna som lyser klustret center spårvidd, medan du har den bort, om de är gamla. Replacement spårvidd linser finns från Corvette delar leverantörer för att ge din klustret en fabrik nytt utseende Du behöver
stjärnskruvmejsel
skiftnyckel set
Spetstång
Duk

Visa mer instruktioner
1

öppna batterifacket, placerad bakom förarsätet. Koppla bort den negativa batterikabeln, med en öppen ände eller hylsnyckel.
2

Ta bort de tre skruvarna som håller nedre, högra instrumentpanel till det övre strecket, med en stjärnskruvmejsel. Öppna passagerardörren, och ta bort de två skruvarna som håller den nedre instrumentpanelen till den högra ramen. Ta bort de två skruvarna på den högra sidan av centrum spårvidd kluster hålla den mot det nedre högra instrumentpanelen
3

Titta under strecket, och skjut kanalen luftventilen bort från panelen . Håll fast panelen, dra den mot dig och ta bort den från bilen
4

Leta monteringen torkaromkopplarens på den övre delen av den centrala mätaren klustret.. Ta bort de två skruvarna som håller enheten på övre instrumentpanelen. Lokalisera de två skruvarna som håller enheten på mätaren klustret i lufthålen och ta bort dem. Koppla torkar sele byta ledningar, och ta bort enheten.
5

Lokalisera den lilla panelen streck pad, framför konsolen, på passagerarsidan. Ta bort skruven och ta bort panelen. Detta kommer att ge dig tillgång till radio-området.
6

Flytta den stora muttern från bulten som håller klustret center mätaren till konsolen med nål-tång, dra den genom streck-pad öppning . Dra av radion knoppar och inre Rattar med fingrarna. Ta de kvarhållande muttrar och brickor från radion axlarna med tång.
7

Ta bort de två skruvarna på vänster sida om mitten gauge cluster, hålla den mot förarsidan instrumentpanelen.

8

försiktigt, dra mitt bezel mot dig för att få tillgång till kabelnätet. Koppla kabelanslutningar från mätarna, och ta bort de lätta sockets. Det finns inget behov av att märka dem, eftersom alla mätare kontakterna är annorlunda.
9

Dra försiktigt mätaren klustret ur bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90767.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.