Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur återställa klassiska bilar

Återställa en klassisk bil kan vara mycket givande. Emellertid kan det också vara tråkiga och tidskrävande. Se till att du läser upp om ämnet i förväg och vara beredd att be om hjälp om något skulle gå fel. Saker du behöver
gott om utrymme
Rejäla skor
Handskar
Mask
Skyddskläder
gammal bil tidskrifter
verktyg, bland annat en svetsare och käppar
presenning
Olja
Hoist
Visa fler instruktioner
Förberedelser
1

Stock upp på bil tidningar från samma tid som bilen du återställer. Detta gör att du kan se exakt vilka färger och delar att använda.
2

Se till att du har tillräckligt med utrymme. Realistiskt, du kommer att behöva två garage, en där du kan ta bilen isär och en annan där man kan sätta ihop den igen.
3

bära förnuftiga kläder och skor. Öppen tå sandaler är ett no-no. Istället bära stadiga skor, skyddskläder, handskar och en mask om du ska bli svetsning.
4

Placera ett stort ark med presenning eller något liknande på marken för att skydda golvet och undvika förlora mindre delar.
Demontering
5

Start demontering utanför delar såsom lampor, stötfångare, dörrar och hjul. Använd olja för att lossa några svåra delar.
6

Demontera de inre delarna såsom motor, kylare, fjädrar, transmission, etc. Använd en lyftanordning vid behov för att lyfta motorn.

7

Ta bort säten, mattor och bitar av trim.
Återställa
8

Använd en svetsare för att reparera hål i karossen och om du behöver byta områden som har gått rostiga eller är skadade.
9

Sätt karossen ihop. Fäst de yttre delar såsom dörrar och bagageluckan. Om någon av dessa är skadade, byt ut dem. Alternativt, kan du svetsa nya bitar tillsammans för att bli av rost.
10

Byt motor, växellåda, kylare, hjul, etc. Du kan behöva antingen få hjälp av en professionell för att återställa alla av dessa delar eller köpa nya. Använd en lyftanordning för att lägga tillbaka dem, om det behövs.
11

Måla bilen. Kolla in bil tidningar att välja en klassisk färg. Sand, prime och måla karossen. Alternativt få det målat professionellt.
12

Rewire lampor, fästa vid stötfångarna och byta fönstren. Byt de inre bitarna. Re-klä ​​sätena, ersätta mattan och trim vid behov.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90459.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.