Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Så för att skydda lacken jobb på en gammal bil

Om du har en äldre bil, är det oerhört viktigt att skydda lacken på bilen. Detta beror på att mycket av den skyddande beläggningen har försvunnit och sidospår är mer sannolikt att rosta. För att förhindra att bilen rostar, måste du ta några försiktighetsåtgärder, som alla du kan utföra själv med bara lite armbåge fett. Om du gör det kommer att förlänga livet, och bevara utseendet, om din äldre bilens färg. Saker du behöver
Water
Bil tvål
Bilvax
Mjuk trasa
Visa fler instruktioner
1

regelbundet tvätta bilen med vatten och bil tvål. Använd inte diskmedel eftersom det kan skada den faktiska färgen på din bil. Tvätta fordonet avlägsnar smuts och annat smuts som kan skada bilens lack.
2

Torka av bilen efter tvätt. Detta hindrar vatten uppbyggd och rost. Använd en mjuk, luddfri trasa när du torkar ditt fordon.
3

Ansök bilvax till bilen varannan månad. Vaxet tillför ett skyddande lager till bilen och är en av de bästa formerna av skydd mot ålder. Det hjälper också stöta bort smuts och vatten från bilen, vilket ger den en fin, djup glans.
4

Parkera bilen i skuggan, när det är möjligt. Solen kan skada den allmänna färgen på din bil, särskilt när spelaren lämnas i ljus under långa tidsperioder (detta är särskilt tydligt i sydvästra USA). Om du behöver lämna bilen utanför, köpa en bil täcka för att skydda den från väder och vind.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90428.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.