Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Återställa en Mercedes Benz Automobile

Återställa en äldre Mercedes Benz till sin ursprungliga fabriken formen kan vara en snabb eller skrämmande process beroende på skicket på bilen som du återställer. Erbjuds i decennier, det finns många ikoniska och historiska Mercedes Benz modeller som du kan återställa och behålla som ett samlarobjekt, eller sälja vidare till bilsamlarear håll. Återställningen av en Mercedes är i huvudsak samma som alla andra antika bil. Genom att följa dessa grundprinciper, kan du ge nytt liv till din gamla Mercedes Benz. Instruktioner
1

Kontrollera skicket på färgen på dina Mercedes. Leta efter förekomst av rost, svetsa märken, dåligt anpassade paneler kropp, sprickor i lacken, blekning, och bubblor i färgens klarlack. Om det finns rost, sprickor, blekning, svetsa märken, eller någon kombination av de fyra på någon av karossdelar, behöver du förmodligen att måla hela bilen. Även om du kan måla om särskilda karossdelar i stället för hela bilen, kommer du att stöta på några smärre färg missanpassning som övriga paneler på bilen kommer fortfarande att ha fabriken färg, vilket kan se bleka i kontrast till den skinande nya färgen som skulle tillämpas på särskilda karossdelar.
2

Byt ut slitna och defekta inre delar Mercedes genom att erhålla nya delar från en restaurering delar återförsäljare eller skroten. Om det finns krom som har förlorat sin glans, kan du köpa krompolish som kan föra lyster tillbaka till kromlist. Många Mercedes Benz modeller, speciellt tidiga modeller, har äkta trä trim, som kan spricka med tiden. Det är möjligt att ta bort trim och Refinish använda en trä lackerare, eller den kan återställas genom att skicka det till en specialitet butik som fokuserar på trä trim restaurering. Betrakta tillståndet hos klädseln och återställa den när det behövs. Du kan ta med din Mercedes till en bil tapetserare, utföra arbetet själv, eller byt ut slitna inre delar med nyare sådana som du har avverkat.
3

Inspektera hjulen på bilen och bestämma deras tillstånd. Om de har förlorat en del av sin glans, har en peeling finish, eller visar ytrost, behöver du sannolikt att få hjulen renoveras. Du kan rekonditionera några hjul på egen hand med hjälp av ett material som kallas hjulet kitt, som kan fylla i repor. Låt det torka och sedan sand ner innan ommålning och lackering hjulet. Du kan också ta med hjulen till en specialitet verkstad som Refinishes gamla hjul.
4

Kontrollera skicket på motorn. Om den startar smidigt och körs utan problem, kan du ånga rengöra motorrummet så att det ser som om den vore ny. Utför en fluid förändring på bilen, byta vätskor såsom motorolja, transmissionsolja, och bromsvätska. En fluid förändring kan dramatiskt jämna driften av äldre bilkomponenter. Om det behövs, byta ut motordelar och transmissionsdelar till fullo återställa bilen om det inte går bra när du börjar återställningen.
5

Kontrollera fönstren och tätningar fönster för potentiella läckor. Du kan göra en snabb täthetskontroll av ditt eget genom att rulla upp alla fönster och taklucka, sedan spraya bilen med vatten. Efter att stänga av vattnet, kolla insidan för någon förekomst av vatten nära något av fönstren och förseglingspunkter. Om du har läckor, så ska du ersätta slitna gummitätningar fönster med nya fönster tätningar, vilket kommer att hjälpa till att hålla din restaurerade interiören säker från väder och vind. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/91048.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.