Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Information om hur man lägger en trä brädan i en Ford flaket

En av de vackraste inslagen i några klassiska bilar är en kombination av kallt stål och varma trä som används i trim element. Ingenstans är detta mer sant än i sängen av en klassisk Ford lastbil. Den rika träfibrerna, kontrasterar med de kromade bult lister är mycket tilltalande. Medan köpa en klassisk lastbil redan återställd är ett nöje, jämför ingenting att göra arbetet själv och trägolv för sängen är ett bra ställe att börja. Saker du behöver: Begagnad Ford lastbil kit säng trä, med hårdvara
Hylsnyckel
Sander
100-grit sandpapper
Trä fläck
Wood fullföljande
Paintbrush
Ull applikator
Visa fler instruktioner
1

köp en trä kit flaket för året och modell av bil du äger. Det kommer att komma med oavslutade golv styrelser, kapas till önskad längd och krom remsor bult, inklusive hårdvara för att passa mellan och låser brädorna på plats.
2

Montera satsen utanför trucken på ett par såg hästar. Kontrollera mönstret av hålen i golvet ramen för din lastbil för att exakt positionera styrelser, som vanligtvis är av olika bredder. Om din ursprungliga plan är fortfarande intakt, använda den som ett mönster. I allmänhet bör brädor monteras symmetriskt. Hitta dina externa styrelser först, bör dessa har endast en räfflad kant med en plan kant som går på utsidan, mot sängen. Sedan två matchande kort, en inuti var och en av de två externa styrelser, sedan ett annat par, och slutligen ett par eller singel mittskivan.
3

Montera bult remsorna på kanten spåren i din styrelser att kontrollera längd och passform. Det bör finnas en för skarven mellan varannan brädor. Ytterkanterna hålls ned av vinkeljärn på ytterkanten av sängen, som svetsas eller bultas fast i sängen järnväg.
4

Montera skivorna i sängen rutan av lastbilen, börjar med de två externa styrelser som tuck under utanför Vägglist på sängens. Rikta styrelser så att de kromade bult remsorna är direkt över hålen i golvet ram. Tillfälligt ställa bultarna genom hålen för att söka efter passform.
5

bort korten ur sängen och sand ner dem med 100-grit sandpapper. Applicera fläcken med en fin borste, som arbetar med säden. Gnid överskott fläck från trä med en ren, luddfri trasa. Låt fläcken torka ordentligt.
6

Applicera två lager av tydliga trä finish, avsedda för utomhusbruk. Sprid avsluta med en lammull applikator, arbeta långsamt för att undvika bubblor. Följ etikettens rekommenderade tiden för torkning mellan skikten och låt det härda över natten innan du installerar golvet.
7

Placera korten i sängen igen, släppa en bult genom varje hål i bulten remsor som du gå. Lägga till en mutter och en bricka från hårdvara satsen till undersidan av varje bult och dra åt dem, med början på baksidan av sängen, med en hylsnyckel. Lägg den sista beklädningsdetalj över slutet av sängen och skruva den på plats på samma sätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90758.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.