Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur får jag en Buick Emblem?

General Motors Buick bil emblem är en trio av sköldar som ser ut som en vapensköld. Emblemet är ofta tryckt på rattar, navkapslar och huvor av klassiska Buick. Bil samlare och Buick enthuiasts som vill ha utseendet och känslan av en vintage Buick kanske överväga att köpa ett original emblem eller en reproduktion från General Motors webbplatser bil tillbehör. Vintage Buick emblem och reproduktioner kan vara dyr --- kostar flera hundra dollar --- beroende på år och gör av emblemet. Instruktioner
1

Besök en hemsida som säljer reproduktioner av klassiska Buick emblem (länkar finns i avsnittet Resurs). Du kan köpa emblem för bilens grill, huv, bål och andra bildelar.
2

Konsultera en vintage bil återförsäljare som specialiserat sig på Buicks att få veta mer om hur du kan köpa äkta eller reproduktion emblem för din klassiska Buick. Bilhandlare är ofta experter på sina områden och kan ha anslutningar eller ledningar för dig.
3

Besök vintage veteranbil visar eller mässor. Ägare och samlare är en annan stor resurs för att hitta Buick emblem som du behöver. Kontakta mässarrangörernas att fråga om emblem är på displayen innan du köper en biljett.
4

Forskning lokala Buick bil klubbar i ditt samhälle som du kan gå med i eller besöka. Bil klubbar ofta är fyllda med klassiska bil entusiaster som har massor av kunskap om bilar. Om du letar efter en specifik emblem för ett visst år, då medlemmar av bil klubben kanske kan hjälpa dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90392.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.