Svenska Bil >> bilentusiaster >> antika bilar >> Content

Varför kallas det en Kombi?

Kombi håller sentimental överklagande för många amerikanska familjer som tog dem på sommarsemester. Vagnar var mest populära under 1950 och 1960, men ersattes i familjen uppfarter under 1980 och 1990 av minibussar och stadsjeepar. The Original People Mover

A Kombi är en bil där kupén sträcker sig hela vägen till baksidan, med ett lastutrymme bakom två stolsrader. De första vagnarna var kommersiella fordon som används för att transportera passagerare och deras bagage till och från tågstationerna.
1923

första serietillverkade stationsvagn var 1923 Durant. Addera ditt kommenterar: Den "Woodie"

den första stationen godsvagnskorgen gjordes av trä. Biltillverkare omvandlas till stål eftersom träet var svårt att underhålla, men bifogade simulerade träpanel dekaler till stålet.
Bilder Wagon glansdagar

Kombi popularitet växte efter World War II som växande familjer flyttat till förorterna och behövde större bilar. Genom det sena 1950-talet, var en av sex nya bilar som säljs i USA en vagn.
Vagnen frånfälle

stationsvagnar föll i onåd under 1980-talet med införandet av minibuss som alternativ people mover, följt av sport utility vehicle (SUV) på 1990-talet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/antique-cars/98391.html

Previous:
Next:

antika bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.