Svenska Bil >> bilentusiaster >> antika bilar >> Content

Hur man investerar i antika bilar

Investera i antika bilar kan vara både lönsamt och roligt. Det är ett sätt för en investerare att kontrollera och ta phisical Innehav av något konkret. Klassiska bilar och antika bilar har potential att uppskatta durring tider av inflation. Investerare flyttar till hårda tillgångar som guld, konst och antikviteter när beståndet m, arknaden är riskabelt och inflationen befaras. Antika bilar ger en bra investering för den som vill se potentiella vinsten och njut av en hobby på samma gång. Instruktioner
1

specialisera sig. Det är lättare att tjäna pengar att investera i antika bilar, om du kan skaffa sig kunskaper i en viss kategori av bilar. Detta kan vara en så bred inriktning som före kriget touring bilar, eller så smala som endast 1965 Mustang konvertibler. Genom specialisering kan du lära dig vilket skick är acceptabelt till vilket pris på vissa år och gör av bilar. Du kan köpa reservdelar bilar och depån vid behov delar för att återställa och behålla dina bästa exemplen. Du kan nätverk med andra entusiaster av samma modell bil att köpa och sälja bilar och reservdelar handel. Specialisering ger dig ett försprång på många områden av antika bil investera.
2

Watch marknadstrender. Efterfrågan på vissa typer av klassiska bilar förändras ständigt. Muskel bilar från 1960-talet och 70-talet är en populär kategori. Large 1950 bilar kan fluktuera i efterfrågan som gaspriserna stiger av hösten. Utseende av en viss bil i ett block-buster filmer kan påverka marknaden för att bil för ett par år. Håll koll på auktion priser och säljkurs för bilar som intresserar dig.
3

köpa de bästa bilarna du har råd. Liksom fina konstverk och antikviteter, klassiska bilar som är de bästa eller mest sällsynta exempel kostat många gånger mer än vad en "bruksbil" kommer att medföra. De mest önskvärda, avancerade bilar, upprätthålla värdet i en ned marknaden, och uppskattar snabbare i en stigande marknad. En annan fördel är att det är mycket lättare att lagra en $ 100.000 bil än ett dussin $ 10.000 bilar.
4

Network. Delta bilen visar, kryssningar, massmöten och samlare klubbar. Träffa andra samlare och entusiaster ger möjligheter att köpa, sälja och byta bilar och delar. Information och tips från andra samlare kan vara mycket värdefullt.
5 Avkastning på investeringen

Behandla dina investeringar bilar som sanna investeringar. Var inte rädd för att sälja om marknaden är hög. Bil insamling och antika priser auto kan vara mycket cyklisk. Om du köper som en investering fordon, inte blir så fäst vid dina bilar som du inte kan sälja när marknaden är rätt och ta en vinst.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/antique-cars/98438.html

Previous:
Next:

antika bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.