Svenska Bil >> bilentusiaster >> antika bilar >> Content

Hur Wire en stereo för en 1966 Mustang Coupe

Ford Mustang har varit en stapelvara bil stil för entusiaster muskel bil för generationer. Allt från milda lugn fyrcylindriga coupe till Boss upplagan, finns det ingen brist på karossutformningar eller motorkonfigurationer för denna bil. Dock var en komponent som saknades, särskilt i de äldre Mustang modeller, en högkvalitativ stereo. Ledningar en ny stereo i en 1966 Mustang Coupe är inte svårt, och kan ge den extra stil öka din bil behöver för att göra den riktigt unik. Saker du behöver Review, Universal stereo adapter kit
Skruvmejslar
Tänger
Visa fler instruktioner
1

Använd skruvmejsel för att lossa och ta bort monteringsverktyg runt den gamla stereon och dra ut den ur konsolen av bilen. Haka av kabelstammen på baksidan av stereon när du gör det.
2

Använd tång för att klippa den gamla ledningsnätet på baksidan av den gamla stereon, sedan använda ledningar guide ingår i monteringssats för att ansluta kablarna från den nya stereon till ledningarna kablage. Det kommer att bli en makt, mark, antenner och tillbehör tråd som behöver anslutas till motsvarande tråd på selen.
3

Skruva monteringsverktyg från adaptersatsen till sidorna av stereon med skruvmejslar. Anslut ledningsnätet till kontakten i Coupe motorrum och skjut sedan stereon i konsolen.
4

Dra åt bultarna för att fästa stereon i konsolen och vända bilen på att testa ut enheten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/antique-cars/98397.html

Previous:
Next:

antika bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.